Whitepaper: Afstandsonderwijs in het MBO | September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Vul hiernaast je gegevens in en ontvang de whitepaper

vol met best practices over afstandsleren in het MBO.

 

Download de gratis whitepaper:

‘Afstandsleren in het MBO’

Kennisdeling

Er gebeuren ontzettend mooie dingen in het mbo op het gebied van afstandsonderwijs en online leren. In korte tijd zijn er grote stappen gezet om afstandsleren mogelijk te maken en de ontwikkeling is hierna in een stroomversnelling doorgegaan. Bij September Onderwijs verzorgen we cursussen, coaching en incompany trainingen op scholen door heel Nederland. In gesprek met de onderwijsinnovatie groep van ROC TOP in Amsterdam trokken we de conclusie dat het bijzonder waardevol kan zijn om successen op het gebied van afstandsleren onderling te delen. We hebben dit idee aangegrepen en ons ingezet voor kennisdeling door in gesprek te gaan met docenten, opleidingsmanagers, beleidsadviseurs, programmamanagers en HR medewerkers van verschillende mbo’s in het land.

We hebben goede gesprekken gehad bij Nimeto, MBO Amersfoort, ROC Top, Zadkine, Het Horizon College, Het Grafisch Lyceum Rotterdam, MBO Utrecht, STC Groep, Het Mediacollege, Albeda en Het Koning Willem II College. We vroegen medewerkers van mbo’s om hun successen te delen op het gebied van afstandsonderwijs, de zogenoemde best practices. Ook vroegen we onze eigen trainers om praktische tips voor het laten slagen van afstandsonderwijs.

In dit artikel presenteren we onze bevindingen. We hopen je hiermee te inspireren voor het verbeteren en leuker maken van afstandsonderwijs, voor docent en student!

Meer weten of persoonlijk advies nodig? Wij staan graag voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden. Je krijgt binnen 48 uur een reactie van ons terug.  

Of neem contact met ons op

Bel ons op 030 - 265 7658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 43124596
Stel je vraag per e-mail

Op deze scholen bezorgden wij al Groeigeluk:

Albeda College
Huygens College
ROC TOP
De Morgenster
Zadkine
Rijnlands Lyceum
Leisde Instrumentmakers School
MBO Amersfoort
Wolfert College
Laurens Lyceum
OPDC Rotterdam
Wilhelminaschool
Joop Westerweelschool
OBS De Ster

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.