fbpx

Het Leukste Event
Voor Leidinggevenden
In Het Onderwijs

Exclusieve toegang voor 1 persoon

Donderdag 26 september 2024

10.30 tot 15.30 uur, omgeving Utrecht

Goede spreker, nieuwe inzichten, netwerken en een heerlijke lunch.

Het Leukste Event Voor
Leidinggevenden In Het Onderwijs

Ben jij schoolleider/rector/onderwijsmanager? Dan ben jij een van de gelukkigen! Je krijgt exclusieve toegang tot ‘Het Leukste Event Voor Leidinggevenden In Het Onderwijs 2024’ van September Onderwijs!

Informatie

Wanneer? Donderdag 26 september 2024, van 10.30 tot 15.30 uur

Wat? Inspirerend thema, goede spreker en een heerlijke lunch. Je ontmoet leuke onderwijsprofessionals en gaat sowieso de deur uit met nieuwe inzichten. De rest van het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Waar? Omgeving Utrecht, nadere informatie volgt. 

Wil je samen met een collega leidinggevende komen? Neem contact met ons op, dan sturen wij een extra ticket toe.

Algemene Voorwaarden:
Aanmelden: Beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je online aan vóór 15 mei.
Afmelden: We bieden dit event kosteloos aan met exclusieve toegang. Maar we hopen dat je samen met ons wilt proberen het event zo duurzaam mogelijk te maken. Wij voorkomen graag verspilling van voedsel. Kun je niet meer aanwezig zijn op het event? Meld je dan uiterlijk een week van tevoren af. Met jouw afmelding kunnen we daarnaast weer iemand anders blij maken met een plekje. Kom je niet opdagen zonder bericht? Dan rekenen wij een no show tarief.

Ontwikkelen met een glimlach

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met ruim 13 jaar ervaring in de onderwijssector op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.