fbpx

MOL-gesprekken


✓Aandacht voor borging          ✓ 13+ jaar ervaring          ✓ CRKBO & NRTO gecertificeerd

Vraag vrijblijvend
een offerte aan


✓ Beoordeeld met een 8,9         
✓ 10+ jaar ervaring         
✓ CRKBO & NRTO gecertificeerd

Gemiddelde
beoordeling

8.9

Wat zijn MOL Gesprekken?

Bij MOL-gesprekken zitten mentor, ouder en leerling met elkaar om de tafel. De gesprekken vinden aan het begin, halverwege en aan het eind van het schooljaar plaats. Tijdens deze gesprekken wordt de voortgang van de leerling besproken. Bij MOL-gesprekken worden leerlingen aangemoedigd om niet alleen te praten over hoe ze leren, maar ook om persoonlijke doelen te stellen en eventuele obstakels te identificeren. Dit bevordert een inclusieve en ondersteunende sfeer voor leren.

Cursus MOL-gesprekken

In onze cursus driehoeksgesprekken leer je onder andere de verwachtingen van ouders te managen, oudergesprekken te voeren en een veilige sfeer te creëren voor de leerlingen. Je ontwikkelt je in het omgaan met eventuele weerstand en hoe je leerlingen meer verantwoordelijkheid geeft in deze driehoeksgesprekken. 

Wil je voorbereid zijn op alle belangrijke zaken waar je mee te maken kan krijgen tijdens MOL-gesprekken? Tijdens deze cursus komt dit allemaal aan bod.

Download de gratis brochure

Ga voor meer groeigeluk bij jou op school. Vraag onze brochure boordevol cursussen en trainingen aan.

MOL gesprekken zijn een krachtige tool om een brug te slaan tussen leerlingen, ouders en de mentor/docent en tillen jouw onderwijs naar een hoger niveau. In onderstaande blog delen wij wat inzichten en tips met betrekking tot deze driehoeksgesprekken!