Persoonlijke effectiviteit l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Persoonlijke effectiviteit.

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Persoonlijke effectiviteit.

Haal het beste uit jezelf naar boven.

Om jouw kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en meer tot zijn recht te laten komen, moet je effectief te werk gaan. Ontwikkel jouw persoonlijke effectiviteit en haal het beste uit jezelf in een van onze cursussen.

Weten welke training het beste bij jouw wensen aansluit? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig? 
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Persoonlijke effectiviteit’:

Persoonlijke effectiviteit

Wil jij je kwaliteiten verder ontwikkelen? Wil jij doelmatiger te werk kunnen gaan en jouw invloed op de werkvloer uitbreiden? Leer je eigen kwaliteiten optimaal inzetten.

Time management

Wil jij beter om leren gaan met stress? Ga aan de slag met concrete technieken om je tijd beter in te plannen. En creëer meer rust en ruimte op je werkplek.

Coachtraject schoolleider

Wil je graag gerichte coaching on the job ontvangen om je door te ontwikkelen als schoolleider? Wil jij jouw team écht in haar kracht zetten? Ga aan de slag met concrete handvatten en verdiep jouw rol als schoolleider.

Werkdruk verminderen

Heb je het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Wil je meer controle over je agenda en effectief om leren gaan met werkdruk? Ontdek praktische handvatten die je direct kan toepassen.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Beeldcoaching

Ben jij opzoek naar een effectieve manier om jezelf verder te ontwikkelen? Verbeter je pedagogisch handelen snel en blijvend. En leer nog beter te kijken en te luisteren naar je leerlingen.

Mindfulness

Ook veel aan je hoofd als docent? Leer je meer te ontspannen in stressvolle situaties met direct toepasbare technieken.

Feedback geven en ontvangen

Wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen? En bijvoorbeeld effectiever worden in het geven en ontvangen van feedback? Ontdek nieuwe inzichten door te oefenen met praktijkvoorbeelden.

NLP

Wil jij effectiever leren communiceren? Je invloed vergroten en/of je persoonlijke doelstellingen behalen? Ga je aan de slag met de verschillende technieken, methodes en modellen van NLP. En ontdek je hoe je deze technieken toe kan passen in je werk- en privéomgeving.

Coachend leidinggeven

Wil jij op een coachende manier leiding geven? Het oplossend vermogen van je collega’s verbeteren en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleren? Maak je een coachende houding eigen en vorm een sterker team.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!