Zorg en passend onderwijs l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Zorg en passend onderwijs. 

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Zorg en passend onderwijs. 

Haal het beste in je leerlingen naar boven.

Niet elk soort vorm van lesgeven past bij alle leerlingen. Hiervoor bestaat passend onderwijs: maar wat zijn de opties en hoe pas je die toe? Bekijk eens ons onderstaande cursusaanbod, daar zit vast iets tussen wat bij jouw wensen aansluit.

Meer weten of hulp nodig? 
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Zorg en passend onderwijs’:

Faalangstreductie

Van iedere twaalf leerlingen heeft er één last van faalangst, met een negatief zelfbeeld en slechte schoolprestaties als gevolg. Hoe kan je hier beter mee omgaan? Ontdek concrete technieken om leerlingen met faalangst beter te begeleiden.

Straatcultuur in de klas

Hoe ga je om met straatcultuur binnen het klaslokaal? Ontdek concrete technieken om leerlingen te motiveren en te inspireren.

De-escalerende technieken

Hoe ga je beter om met escalaties in de klas? En hoe bewaar je de rust en help je de betrokkenen? Leer op een professionele manier om te gaan met verschillende vormen van agressie.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Mentor training

Hoe zorg je dat leerlingen zich prettig voelen? En hoe ga je om met ouders en hun zorgvragen? Ontdek praktische handvatten voor meer vertrouwen in je rol als mentor.

Omgaan met zorgleerlingen

Wil je dat elk kind gehoord wordt en de juiste zorg krijgt? In de cursus ‘omgaan met zorgleerlingen’ leer je signalen te herkennen en preventief te handelen om deze leerlingen optimaal te kunnen begeleiden.

Verdiepende mentor training

Heb je al ervaring opgebouwd als mentor, maar wil jij jouw leerlingen nóg beter begeleiden? Verdiep jouw rol als mentor en ga aan de slag met nieuwe, concrete begeleidingstechnieken. Met als resultaat: een versterkt mentoraat!

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!