Trainingen voor OOP l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs
Gemiddelde beoordeling 8,9

Trainingen voor OOP.

Een positief klimaat op school.

Kundig onderwijsondersteunend personeel is essentieel voor een veilig en positief klimaat op school. Als OOP’er weet je goed wat er speelt binnen de school. En welke normen en waarden de school nastreeft. Maar hoe draag je dit bijvoorbeeld uit naar anderen? 

 Op deze pagina vindt je verschillende cursussen die gericht zijn op het ontwikkelen van Onderwijsondersteunend personeel.

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Trainingen voor OOP’ers’:

Pedagogiek voor OOP

Wil je gedrag van leerlingen beter begrijpen? En weten hoe je het best kunt reageren in lastige situaties? Tijdens de cursus komt naar voren wat jij belangrijk vindt in jouw rol binnen school en leer je hier doelgericht mee werken.

Omgaan met lastig gedrag

Wat doe je als je betrokken bent in een moeilijke situatie? Hoe bewaar je de rust? In de cursus ‘Omgaan met lastig gedrag’ leer jij hoe je in een situatie waarbij de emoties hoog oplopen het beste kunt handelen.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Samenwerken met collega's

Wanneer je zaken wilt veranderen en succesvol wilt samenwerken met verschillende collega’s, dan is het handig om verschillen in kaart te brengen en krachten te bundelen. Hoe doe je dat efficiënt?

Schoolvisie uitdragen

Jij weet goed wat er speelt binnen de school. En welk normen en waarden de school nastreeft. Hoe je dit op een effectieve manier uitdraagt naar leerlingen en collega’s leer je in deze cursus.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!