fbpx

Evenement Groei geluk

Gemiddelde
beoordeling

8.9

Navigeer direct naar:

Navigeer direct naar:

In het kort

Ben je op zoek naar een middag vol inspiratie, positieve energie, beleving én waardevolle inzichten om jezelf, collega's en leerlingen een glimlach te bezorgen? Kom dan naar ons Groeigeluk Event op 27 maart in Utrecht! Op deze dag hebben we speciaal 3 inspirerende experts bijeengebracht die als geen ander de kracht van positiviteit en werkgeluk weten over te brengen. Stuk voor stuk weten zij de harten van onbekenden te raken. Want wat is er nou mooier dan een glimlach bezorgen?   Wij stellen onze sprekers hieronder aan je voor:
 •  Merijn Ruis is onder meer bekend van 'De psychologie van geluk' en ondernam samen met zijn vriend Loek een fietsreis van 80 dagen van Nederland naar Istanbul om mooie herinneringen te maken. Onder het mom 'Wat Alz we het gewoon doen', steunden zij de Alzheimerstichting. Merijn neemt je mee op een humorvolle manier mee in de wetenschap van geluk.
 •  Anne Sophie Oudman verrast onbekenden met kleine geluksmomentjes. Kleine handgemaakte kaartjes met een liefdevolle boodschap laat ze achter op allerlei willekeurige plekken. Inmiddels verrast ze nu onbekenden ook met andere vormen van klein geluk: Teksten om anderen blij te maken.
 • Lot van Os bouwt een pretpark voor wereldverbeteraars. Met attracties als Blijtanken, Het-is-nooit-te-laadpaal, de Lieve-Brieven-Bieb en de Ontmoetmobiel zorgt hij voor hartverwarmende momenten voor onbekenden. Zowel op festivals als in de zorg.

Voor wie is dit evenement

Heb jij zin om jouw collega’s of leerlingen (of allebei!) een glimlach te bezorgen? En wil je een middag vol inspiratie, belevenis en interactie meemaken, met mensen uit hetzelfde vakgebied als jij? Of heb je gewoon zin om je een middag hartstikke fijn te voelen en met een goede dosis inspiratie naar huis te gaan? Dan is dit een evenement wat je niet mag missen! Tijdens deze middag zullen 3 jonge, inspirerende en gepassioneerde mensen hun verhaal en drijfveren vertellen, zodat jij dit kan gebruiken als inspiratie voor jouw onderwijsvoering.

 

 

Niet helemaal wat je zoekt? Bekijk eens deze gerelateerde trainingen.

Bekijk alle trainingen

Jouw resultaten

 • Laat je inspireren voor meer werkgeluk in het onderwijs
 • Ontvang tools en inzichten om met meer plezier en voldoening je werk te doen.
 • Deel kennis en breid je onderwijsnetwerk uit.
 • Een warm gevoel en een grote glimlach gegarandeerd

Programma

Tijdens de dag komen drie inspirerende mensen aan het woord. Stuk voor stuk weten zij, ieder op hun eigen manier, de harten van onbekenden te raken. Hopelijk ook die van jou! Het programma zal later worden uitgebreid, maar dit kun je in ieder geval verwachten op deze dag:
 • Een middag vol beleving, interactie en inspiratie!
 • Verhalen die je raken
 • Leuke nieuwe contacten met gelijkgestemden uit het onderwijs
 • Een interessante, inspirerende workshop over de psychologie van geluk
 • Altijd al in een attractie voor wereldverbeteraars willen gaan? Dit is je kans!
 • Een dosis nieuwe inzichten die je meeneemt aan het einde van de dag
 • Een leuke goodiebag mee naar huis!
   

Locatie en datum

Maart 2024

Bijeenkomsten

Woensdag 27 Maart

Contact

Weet je niet zeker of deze opleiding helemaal bij je past?
Onze deskundige studieadviseurs Joost en Debby staan voor je klaar met een advies op maat.

Neem contact op via 030 265 7658 of [email protected].

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Algemene voorwaarden & privacy beleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op deze scholen bezorgen wij Groeigeluk!