Vacature HR adviseur /Recruitment coördinator - September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Vacature HR adviseur /Recruitment coördinator

 

Vacature HR adviseur /Recruitment coördinator

 

Krijg jij energie van het bewaken van de September cultuur door de juiste mensen te werven? Wil jij veel vrijheid in jouw rol en is samenwerken helemaal jouw ding? Lees dan verder! 

 

Als HR/Recruitment coördinator bij September houd jij je bezig met diverse taken.  Samen met jouw HR collega bewaak je het gehele HR proces en pak je projecten op. Jouw focus ligt voor 60% op recruitment, want September is een snelgroeiende organisatie! Na het aannemen van de juiste nieuwe collega’s zal de focus op recruitment verschuiven naar HR projecten en de cultuur bewaken. 

 

Jouw dag is geslaagd wanneer jij een leuke kandidaat voor de marketing functie hebt gesproken, jij met jouw collega een nieuw idee hebt bedacht hoe we de onboarding nog leuker kunnen maken en jij hebt gelachen met collega’s tijdens een potje pingpong. 

 

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega’s.
  • De onboarding (nog) beter en leuker maken voor onze nieuwe collega’s.
  • Het optimaliseren van onze employer branding, want jij weet hoe leuk het is bij September!
  • Je gaat aan de slag met vitaliteit, omdat gezonde en blije collega’s belangrijk zijn. 
  • HR projecten oppakken zoals een beloningssysteem, functiehuis etc. 
  • Het bewaken van de cultuur van September, jij weet wat speelt in de organisatie en wat nodig is. 

Meer weten over deze functie?
Lees dan meer over deze vacature Vacature HR /Recruitment coördinator

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

  • Max. bestandsgrootte: 63 MB.
    LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
  • Max. bestandsgrootte: 63 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste werkdag. 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken!
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt over een vacature, dan hebben we een duidelijk advies: neem contact met ons op. Liever vandaag dan morgen. Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September. Vergeet niet je CV (of een link naar jouw linkedinpagina) bij te voegen.

2. Het eerste gesprek - kopje koffie (of thee).
We nodigen je uit voor een kop koffie. Het gesprek zal zijn met onze HR-medewerker. We vinden het belangrijk om te kijken of er ook in ‘in het echt’ een klik is en we zijn benieuwd wie jij bent. Ook vinden we het belangrijk dat jij een goed beeld van ons krijgt. Daarom is er ook altijd ruimte voor vragen die jij hebt.

i

3. De casus.
Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding op het tweede gesprek vragen we je thuis een casus voor te bereiden. Voor sommige functies volgt er op de dag van het tweede gesprek een tweede casus op ons kantoor.

w

4. Het tweede gesprek.
Dit gesprek is met twee personen: één van de eigenaren van september en met de persoon die inhoudelijk over de functie gaat waar jij op solliciteert. In dit gesprek ga je meer de diepte in en krijg je een goed beeld van de functie.

l

5. Het contractvoorstel. 
 Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord! 
Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!