Vacature (HR) Content Marketeer - September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Vacature (HR) Content Marketeer

 

Vacature (HR) Content Marketeer

 

(HR) Content Marketeer

Een pakkende blog die honderden keren gelezen wordt, positieve reacties op LinkedIn en een hele leuke sollicitant op een vacature door jouw creatieve marketing acties. Krijg je een glimlach als je dit leest? September zoekt een creatieve (HR) Content Marketeer voor 32-40 uur per week! 

Als creatieve (HR) Content Marketeer ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van September zowel intern als extern. Jouw missie is dat iedereen September kent. Iedereen is bekend met onze trainingen en hoe leuk het is om te werken bij September. Hoe je dat gaat doen? Dat is volledig aan jou! Je krijgt veel vrijheid en ruimte om je eigen projecten te bedenken en uit te werken. Je kunt dus ook zelf bepalen waarin je je verder ontwikkelt!

Jouw werkdag is geslaagd wanneer je een pakkende blog geschreven hebt over een training die je net hebt bijgewoond, of een spetterende post op onze socials hebt gepost over hoe leuk het is om bij September te werken. Andersom kunnen wij niet wachten om met jou in ons team een potje te pingpongen, sjoelen of badmintonnen en je natuurlijk verder te helpen in je ontwikkeling! 

Wat ga je doen?

 • Je bedenkt en voert marketingacties uit om onze naamsbekendheid te vergroten.
 • Je bedenkt creatieve ideeën om potentiële nieuwe werknemers enthousiast te maken voor September.
 • Je zet een strategie op voor onze interne marketing, om de huidige werknemers meer bij het bedrijf te betrekken.
 • Je gaat er op uit om content te verzamelen bij onze klanten (bijvoorbeeld door te interviewen).
 • Je bedenkt en schrijft (SEO-proof) content voor blogs, socials en nieuwsbrieven.
 • Je maakt vacatureteksten en onze ‘werken bij’ pagina aantrekkelijker.
 • Als je zelf het initiatief neemt krijg je veel vrijheid om je eigen projecten te bedenken en uit te werken. Je kunt dus zelf bepalen waarin je je ontwikkelt en wat je gaat leren. 

 Wat krijg je hiervoor terug? 

 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën. Geen idee is ons te gek! 
 • Met jouw content draag je bij aan een snel groeiende, ambitieuze organisatie. 
 • Een passend salaris tussen de 2400 en 3200 euro per maand.
 • We hebben een persoonlijk ontwikkelbudget en een goede pensioenregeling.
 • Werken in hartje Utrecht met uitzicht op de singel.
 • Je werkt samen met collega’s die ervaring hebben in verschillende expertises en van wie je veel kunt leren.
 • Werken in een hecht team van enthousiastelingen die iedere dag samen gaan voor groeigeluk en werkplezier. 
 • Uitgebreide avocado/zalm/geitenkaas/tosti lunches, fanatieke pingpongsessies, gezellige borrels en verrassende uitjes. 

 

Wie zoeken wij? Jij:

 • Bent zowel op tekstueel als op visueel gebied sterk.
 • Beschikt over een creatief vermogen. Je wilt de deelnemers écht kunnen verrassen en je houdt ervan om nieuwe dingen te bedenken.
 • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en je vindt het leuk om pakkende teksten te schrijven die persoonlijk, warm en vol energie overkomen.
 • Bent niet bang om er in je eentje op uit te gaan en met mensen het gesprek aan te gaan om leuke content te verzamelen
 • Bent iemand die snel het initiatief neemt, sociaal, positief en oplossingsgericht is. Je komt ook zelf met ideeën en vindt het leuk om je mening te laten horen. 
 • Gedijt goed in een informele en gezellige sfeer, waarin tegelijkertijd hard gewerkt wordt. Jij vindt het fijn om samen naar gezamenlijke doelen toe te werken.
 • Bent 32-40 uur in de week beschikbaar
 • Kunt niet wachten om voor ons aan de slag te gaan en iedere dag bij te dragen aan groeigeluk.

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

 • Max. bestandsgrootte: 63 MB.
  LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
 • Max. bestandsgrootte: 63 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste werkdag. 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken!
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt over een vacature, dan hebben we een duidelijk advies: neem contact met ons op. Liever vandaag dan morgen. Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September. Vergeet niet je CV (of een link naar jouw linkedinpagina) bij te voegen.

2. Het eerste gesprek - kopje koffie (of thee).
We nodigen je uit voor een kop koffie. Het gesprek zal zijn met onze HR-medewerker. We vinden het belangrijk om te kijken of er ook in ‘in het echt’ een klik is en we zijn benieuwd wie jij bent. Ook vinden we het belangrijk dat jij een goed beeld van ons krijgt. Daarom is er ook altijd ruimte voor vragen die jij hebt.

i

3. De casus.
Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding op het tweede gesprek vragen we je thuis een casus voor te bereiden. Voor sommige functies volgt er op de dag van het tweede gesprek een tweede casus op ons kantoor.

w

4. Het tweede gesprek.
Dit gesprek is met twee personen: één van de eigenaren van september en met de persoon die inhoudelijk over de functie gaat waar jij op solliciteert. In dit gesprek ga je meer de diepte in en krijg je een goed beeld van de functie.

l

5. Het contractvoorstel. 
 Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord! 
Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!