Vacature Onderwijskundig Ontwerper
030 265 7658 September Onderwijs

Onderwijskundig Ontwerper

Onderwijskundig Ontwerper

Een verantwoordelijke baan waarin je bijdraagt aan het groeigeluk van onze deelnemers en scholen en waarin je écht wat kunt betekenen. Dit in een omgeving waar je de ruimte krijgt om in het ontwerp van trainingen te duiken en ervoor te zorgen dat onze trainingen sterk worden neergezet en goed aansluiten bij de leerbehoefte van onze deelnemers. 

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het ontwerp van de trainingen van September. Jouw rol begint op het moment dat onze sales collega’s een aanvraag krijgen vanuit een school: jij denkt mee met sales en de opdrachtgever over een passend programma voor de ontwikkeling van de deelnemers. Vervolgens ga je aan de slag met het opstellen van heldere, praktische leerdoelen en een sterke leerlijn. In andere gevallen ga je op zoek naar een geschikte freelance ontwerper die gespecialiseerd is in het onderwerp van de training en bewaak jij het proces en resultaat. Je blijft betrokken tot aan het evalueren en borgen van het traject en neemt daarin alle inhoudelijke verbeterpunten mee. Wat het resultaat is? Een ijzersterke training die goed beoordeeld wordt door onze deelnemers en die ze groeigeluk bezorgt!

Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent en je motivatie om je bij ons aan te sluiten. Wanneer je bij ons start, word je opgenomen in een hecht team van young professionals die iedere dag samen gaan voor groeigeluk.

Meer weten over deze functie?
Lees dan meer over deze  Vacature onderwijskundig ontwerper

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

  • Max. bestandsgrootte: 63 MB.
    LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
  • Max. bestandsgrootte: 63 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste werkdag. 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken!
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt over een vacature, dan hebben we een duidelijk advies: neem contact met ons op. Liever vandaag dan morgen. Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September. Vergeet niet je CV (of een link naar jouw linkedinpagina) bij te voegen.

2. Het eerste gesprek - kopje koffie (of thee).
We nodigen je uit voor een kop koffie. Het gesprek zal zijn met onze HR-medewerker. We vinden het belangrijk om te kijken of er ook in ‘in het echt’ een klik is en we zijn benieuwd wie jij bent. Ook vinden we het belangrijk dat jij een goed beeld van ons krijgt. Daarom is er ook altijd ruimte voor vragen die jij hebt.

i

3. De casus.
Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding op het tweede gesprek vragen we je thuis een casus voor te bereiden. Voor sommige functies volgt er op de dag van het tweede gesprek een tweede casus op ons kantoor.

w

4. Het tweede gesprek.
Dit gesprek is met twee personen: één van de eigenaren van september en met de persoon die inhoudelijk over de functie gaat waar jij op solliciteert. In dit gesprek ga je meer de diepte in en krijg je een goed beeld van de functie.

l

5. Het contractvoorstel. 
 Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord! 
Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!