Vacature Trainingscoördinator- September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Vacature Trainingscoördinator

 

Vacature Trainingscoördinator

 

Een verantwoordelijke baan waarin je bijdraagt aan het groeigeluk van onze deelnemers en opdrachtgevers en een baan waarin je écht wat kunt betekenen. Dit in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waarin je snel moet kunnen schakelen. Krijg jij een glimlach als je dit leest? Lees dan verder over de rol van trainingscoördinator.

 

Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de trainingen van September Onderwijs. Jouw rol begint wanneer we een training mogen verzorgen bij een opdrachtgever. Jij maakt het plaatje compleet: je zoekt de juiste trainer bij de training, plant de training in, onderhoudt het contact met de deelnemers rondom de training, en bent de verantwoordelijke voor de opdrachtgever. Daarnaast zorg je er (samen met het ontwerpteam) voor dat het trainingsmateriaal aansluit bij de wensen van de klant en de deelnemers. Het resultaat? Groeigeluk en een hoge NPS! 

 

Wat ga je doen? 

  • Je begeleidt van A tot Z het gehele trainingsproces van de planning, de bijeenkomsten tot aan de trainingsevaluatie. Je verbindt de best passende trainer aan de training, onderhoudt het contact met de klanten en met onze deelnemers en bent verantwoordelijk voor het trainingsmateriaal. 
  • Je houdt overzicht over alle trainingen waarvoor je verantwoordelijk bent.
  • Je hebt contact met veel verschillende partijen: trainers, opdrachtgevers, deelnemers etc. 
  • Je organiseert zowel informele als inhoudelijke interne activiteiten voor de trainers.
  • Je denkt mee over procesverbeteringen voor de trainingsafdeling en voert deze door. 
  • Je voert samen met een collega jaarlijkse evaluatiegesprekken met onze freelance trainers. 

 

Wie zijn wij?
Wij zijn September: een snel groeiend trainings- en coachingsbureau met ruim 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. We geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Meer weten over deze functie?
Lees dan meer over deze Vacature trainingscoördinator!

Solliciteer direct via onderstaand formulier

Ben jij overtuigd en denk je dat je ons ook kunt overtuigen dat jij geknipt bent voor deze functie, solliciteer dan direct hieronder!

  • Max. bestandsgrootte: 63 MB.
    LET OP: .docx wordt niet ondersteund. .doc en .pdf zijn wel toegestaan.
  • Max. bestandsgrootte: 63 MB.

 

Van vandaag tot aan je eerste werkdag. 

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken!
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Hieronder zie je hoe de procedure loopt vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot je eerste werkdag.

1. Neem contact met ons op.
Wanneer je enthousiast wordt over een vacature, dan hebben we een duidelijk advies: neem contact met ons op. Liever vandaag dan morgen. Vertel ons kort wie je bent, van welke vacature jouw hart sneller gaat kloppen en waarom jij goed past bij September. Vergeet niet je CV (of een link naar jouw linkedinpagina) bij te voegen.

2. Het eerste gesprek - kopje koffie (of thee).
We nodigen je uit voor een kop koffie. Het gesprek zal zijn met onze HR-medewerker. We vinden het belangrijk om te kijken of er ook in ‘in het echt’ een klik is en we zijn benieuwd wie jij bent. Ook vinden we het belangrijk dat jij een goed beeld van ons krijgt. Daarom is er ook altijd ruimte voor vragen die jij hebt.

i

3. De casus.
Merken we van beiden kanten groeiend enthousiasme na het eerste gesprek? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding op het tweede gesprek vragen we je thuis een casus voor te bereiden. Voor sommige functies volgt er op de dag van het tweede gesprek een tweede casus op ons kantoor.

w

4. Het tweede gesprek.
Dit gesprek is met twee personen: één van de eigenaren van september en met de persoon die inhoudelijk over de functie gaat waar jij op solliciteert. In dit gesprek ga je meer de diepte in en krijg je een goed beeld van de functie.

l

5. Het contractvoorstel. 
 Zijn we beiden positief over een samenwerking? Dan doen we je graag een contractvoorstel.

6. Welkom aan boord! 
Welkom bij September! Vanaf nu ga jij samen met ons iedere dag voor groeigeluk.

Elke dag groeigeluk. Dat is waar wij voor staan.

En dat kunnen we niet alleen. We werken hier iedere dag keihard aan met een gemotiveerd team van jonge mensen. Dit doen we door écht te luisteren, naar de personen waar we mee werken én naar elkaar.

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt en dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat. Samen gaan we er voor. Iedere dag weer. Zo dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van anderen en die van onszelf.

Ons kantoor bevindt zich in een herenhuis in hartje Utrecht, met uitzicht op de singels. Wil je tijdens je werkdag eventjes ontspannen? Voel je dan vrij om een rondje te gaan lopen in het prachtige stadscentrum van Utrecht. Even slenteren langs de oude gracht, een rondje lopen in park Lepelenburg of een bezoekje brengen aan de Dom en dan weer vol energie aan de slag!