Aanbod aan interventies voor het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) - September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Interventies voor het NPO.

 

Interventies voor het NPO.

 
Gemiddelde beoordeling 8,9

Succesvolle interventies voor het Nationaal Programma Onderwijs

Voor de inzet van het Nationaal Programma Onderwijs heeft het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een menukaart samengesteld met bewezen en effectieve interventies die ingezet kunnen worden met het geld dat scholen beschikbaar krijgen vanuit de subsidiepot van het NPO. 

Bij September specialiseren wij ons in de onderstaande interventies, bekijk hieronder gerust ons aanbod!

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Aanbod voor het Nationaal Programma Onderwijs

 

Leerachterstand traject

Bijspijkeren? Leerachterstand? Wij kijken liever naar wat er wél goed gaat. En wat talenten zijn van leerlingen/studenten. 

Sollicitatietraining

Hebben jouw studenten geen idee hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatiegesprek voor hun stage? September Onderwijs biedt een praktische sollicitatietraining!

Intensief leerachterstand traject (zorgleerlingen)

Dit intensieve leerachterstand traject is speciaal gericht op leerlingen die extra behoeften en aandacht nodig hebben bij het wegwerken van de leerachterstand en het aanleren van metacognitieve vaardigheden.

Studieloopbaanbegeleiding (MBO)

In dit traject helpen we studenten om richting en sturing te geven aan hun studie. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het aanleren van sociale, emotionele en morele vaardigheden bij studenten, in alledaagse (conflict)situaties en om het vaststellen van gedragsregels in en buiten de klas.

Studiekeuzetraining

Het kiezen van een vervolgstudie is één van de moeilijkste stappen die je straks moet nemen. Om de studiekeuze voor jouw leerlingen gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van een studiekeuzetraject van September Onderwijs.

Training metacognitieve vaardigheden (docenten)

Wil jij jouw leerlingen/studenten in staat brengen om de regie over hun studie terug te nemen door ze kennis en vaardigheden aan te leren om het eigen denken, handelen en leren te organiseren, te sturen en te controleren? 

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!