Incompany Trainingen Leerlingen begeleiden - September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Leerlingen begeleiden.

Leerlingen begeleiden.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Haal het beste in anderen naar boven.

Wil jij het beste in jouw leerlingen/studenten naar boven halen? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Leerlingen begeleiden’:

Leerachterstand traject

Bijspijkeren? Leerachterstand? Wij kijken liever naar wat er wél goed gaat. En wat talenten zijn van leerlingen/studenten. 

Beeldcoaching

Ben jij opzoek naar een effectieve manier om jezelf verder te ontwikkelen? Verbeter je pedagogisch handelen snel en blijvend. En leer nog beter te kijken en te luisteren naar je leerlingen.

Sollicitatietraining

Hebben jouw studenten geen idee hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatiegesprek voor hun stage? September Onderwijs biedt een praktische sollicitatietraining!

Coachend lesgeven

Wil jij op een coachende manier lesgeven? Kijk je graag naar wat er wel goed gaat en wil je je je leerlingen echt motiveren? Dan is de incompany training ‘Coachend lesgeven’ van September Onderwijs iets voor jou!

Leerlingen coachen

Wil je meer op een coachende manier lesgeven? En richt je je liever op wat al wél goed gaat? Ontdek nieuwe vaardigheden aan de hand van je eigen praktijkvoorbeelden.

Mentor training

Hoe zorg je dat leerlingen zich prettig voelen? En hoe ga je om met ouders en hun zorgvragen? Ontdek praktische handvatten voor meer vertrouwen in je rol als mentor.

Didactisch coachen

Heb je door flexuren meer keuzevrijheid in het op maat bedienen van je leerlingen? Wil je leerlingen meer regie geven over hun leerroute en hen daarbij coachend begeleiden? 

Verdiepende mentor training

Heb je al ervaring opgebouwd als mentor, maar wil jij jouw leerlingen nóg beter begeleiden? Verdiep jouw rol als mentor en ga aan de slag met nieuwe, concrete begeleidingstechnieken. Met als resultaat: een versterkt mentoraat!

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!