Incompany Trainingen Leerlingen begeleiden - September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Leerlingen en studenten begeleiden.

✓ Beoordeeld met een 8,9          ✓ 10+ jaar ervaring          ✓ CRKBO & NRTO gecertificeerd

Gemiddelde beoordeling 8,9

Leerlingen en studenten begeleiden.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Trainingen binnen de categorie ‘Leerlingen begeleiden’:

De Incompany trainingen van September.

Wij willen dat jouw team zich iedere dag kan blijven ontwikkelen. Daarom zijn al onze trainingen altijd gericht op de praktijk. Zodat jullie morgen met nieuw inzichten aan de slag kunnen. Bekijk hieronder ons uitgebreide incompany aanbod.

Leerachterstand traject

Bijspijkeren? Leerachterstand? Wij kijken liever naar wat er wél goed gaat. En wat talenten zijn van leerlingen/studenten.

Sollicitatietraining

Hebben jouw studenten geen idee hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatiegesprek voor hun stage? September Onderwijs biedt een praktische sollicitatietraining!

Intensief leerachterstand traject (zorgleerlingen)

Dit intensieve leerachterstand traject is speciaal gericht op leerlingen die extra behoeften en aandacht nodig hebben bij het wegwerken van de leerachterstand en het aanleren van metacognitieve vaardigheden.

Mentor training

Hoe zorg je dat leerlingen zich prettig voelen? En hoe ga je om met ouders en hun zorgvragen? Ontdek praktische handvatten voor meer vertrouwen in je rol als mentor.

Studiekeuzetraining

Het kiezen van een vervolgstudie is één van de moeilijkste stappen die je straks moet nemen. Om de studiekeuze voor jouw leerlingen gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van een studiekeuzetraject van September Onderwijs.

Leerlingen coachen

Wil je meer op een coachende manier lesgeven? En richt je je liever op wat al wél goed gaat? Ontdek nieuwe vaardigheden aan de hand van je eigen praktijkvoorbeelden.

Studieloopbaanbegeleiding (MBO)

In dit traject helpen we studenten om richting en sturing te geven aan hun studie. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het aanleren van sociale, emotionele en morele vaardigheden bij studenten, in alledaagse (conflict) situaties en om het vaststellen van gedragsregels in en buiten de klas.

Succesvolle samenwerking

Verdiepende mentor training

Heb je al ervaring opgebouwd als mentor, maar wil jij jouw leerlingen nóg beter begeleiden? Verdiep jouw rol als mentor en ga aan de slag met nieuwe, concrete begeleidingstechnieken. Met als resultaat: een versterkt mentoraat!

Haal het beste in jouw leerlingen & studenten naar boven.

Wil jij het beste in jouw leerlingen/studenten naar boven halen? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!