030 265 7658 September Onderwijs

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Het trainingsbureau dat écht naar je luistert

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. Klinkt ambitieus? Vinden wij ook, en dat is best spannend. Maar we geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Het begon toen oprichters Michiel en Tom zelf op zoek waren naar begeleiding in hun ontwikkeling, tijdens hun studie switch. “Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar krijg ik energie van? Waar ga ik van kwispelen?” Hun passie bleek het stellen van die vragen. Aan zichzelf, en vooral aan anderen.

Nu, 10 jaar later, trainen en coachen ze docenten door heel Nederland, samen met een team van enthousiaste trainers. Door het stellen van vragen en écht te luisteren, is September altijd in staat om met praktische trainingen docenten te helpen bij hun ontwikkelsituatie. Zo draagt September bij aan mooier onderwijs. Met groeigeluk voor iedereen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar een praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Een trotse klant vertelt.

“Het was weer een hele fijne training! Veel tips en technieken waar je direct mee aan de slag kunt!  Mooie eye-openers en heel fijn om te zien dat er gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van problemen. Niet de zoveelste training waarbij alleen je aanwezigheid wordt verwacht, ik heb er echt iets aan gehad!” 

Kathy – docent – ROC Midden Nederland

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Blogs

De kracht van de metafoor volgens NLP | September Blog

De kracht van de metafoor volgens NLP | September Blog

De kracht van de metafoor volgens NLP Tien jaar geleden startte ik mijn loopbaan als docent in het mbo-onderwijs bij de opleiding Detailhandel. Na een moeizame start heb ik inmiddels mijn draai gevonden, waarbij ik dagelijks plezier heb van mijn NLP-achtergrond (Neuro...

Grip op je energie? Dat doe je zo!
| September Blog

Grip op je energie? Dat doe je zo!
| September Blog

Grip op je energie? Dat doe je zo! Een andere blik op stress en werkdruk. Er zijn genoeg uitdagingen als je in de huidige tijd in het onderwijs werkt. Daar is terecht veel over te doen en over te lezen. En niet alleen in het onderwijs. “Een kwart van werkenden zal...

EduRate, de feedbacktool die echt naar je luistert | September Blog

EduRate, de feedbacktool die echt naar je luistert | September Blog

EduRate, de feedbacktool die echt naar je luistert September gaat voor groeigeluk. In 2030 willen wij 100.000 mensen groeigeluk hebben bezorgd. Wij zijn van mening dat je groeigeluk kunt bereiken, door echt te luisteren. En echt luisteren, dat is ook wat het onderwijs...

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Maar niet in het weekend.
Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.