Over September Onderwijs l Het trainingsbureau dat écht naar je luistert.
030 265 7658 September Onderwijs

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Het trainingsbureau dat écht naar je luistert

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met ruim 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. Klinkt ambitieus? Vinden wij ook, en dat is best spannend. Maar we geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Het begon toen oprichters Michiel, Maarten en Tom zelf op zoek waren naar begeleiding in hun ontwikkeling, tijdens hun studie switch. “Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar krijg ik energie van? Waar ga ik van kwispelen?” Hun passie bleek het stellen van die vragen. Aan zichzelf, en vooral aan anderen.

Nu, 10 jaar later, trainen en coachen ze docenten door heel Nederland, samen met een team van enthousiaste trainers. Door het stellen van vragen en écht te luisteren, is September altijd in staat om met praktische trainingen docenten te helpen bij hun ontwikkelsituatie. Zo draagt September bij aan mooier onderwijs. Met groeigeluk voor iedereen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar een praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Een trotse klant vertelt.

“Het was weer een hele fijne training! Veel tips en technieken waar je direct mee aan de slag kunt!  Mooie eye-openers en heel fijn om te zien dat er gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van problemen. Niet de zoveelste training waarbij alleen je aanwezigheid wordt verwacht, ik heb er echt iets aan gehad!” 

Kathy – docent – ROC Midden Nederland

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Blogs

Lastige situaties in de klas: zo ga je er mee om! |Blog

Lastige situaties in de klas: zo ga je er mee om! |Blog

Lastige situaties in de klas: zo ga je er mee om! Heb je wel eens meegemaakt dat je het moeilijk vond om met een bepaalde situatie in de klas om te gaan? Ik denk dat elke docent hier wel over mee kan praten. Er gebeuren namelijk veel leuke dingen binnen de...

Leerlingen motiveren: De kracht van het woord ‘nog’! Blog

Leerlingen motiveren: De kracht van het woord ‘nog’! Blog

Leerlingen motiveren: De kracht van het woord ‘nog’! Is het je wel eens opgevallen dat er bij een negatieve beoordeling vaak staat: je bent er nog niet? Zou er staan: ‘je bent gezakt’, dan voelde je je misschien teleurgesteld. Maar door er ‘nog niet’ van te maken,...

Leerlingen coachen: zo doe je dat! Blog

Leerlingen coachen: zo doe je dat! Blog

Leerlingen coachen: zo doe je dat! Leerlingen met weinig motivatie, maar wel met een spannende cijferlijst, herken je die? Voor docenten is dit  soms nog best een uitdaging om deze leerlingen te motiveren. Elke leerling werkt namelijk anders en krijgt van andere...

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.