Over September Onderwijs l Het trainingsbureau dat écht naar je luistert.
030 265 7658 September Onderwijs

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Het trainingsbureau dat écht naar je luistert

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met ruim 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. Klinkt ambitieus? Vinden wij ook, en dat is best spannend. Maar we geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Het begon toen oprichters Michiel, Maarten en Tom zelf op zoek waren naar begeleiding in hun ontwikkeling, tijdens hun studie switch. “Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar krijg ik energie van? Waar ga ik van kwispelen?” Hun passie bleek het stellen van die vragen. Aan zichzelf, en vooral aan anderen.

Nu, 10 jaar later, trainen en coachen ze docenten door heel Nederland, samen met een team van enthousiaste trainers. Door het stellen van vragen en écht te luisteren, is September altijd in staat om met praktische trainingen docenten te helpen bij hun ontwikkelsituatie. Zo draagt September bij aan mooier onderwijs. Met groeigeluk voor iedereen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar een praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Een trotse klant vertelt.

“Het was weer een hele fijne training! Veel tips en technieken waar je direct mee aan de slag kunt!  Mooie eye-openers en heel fijn om te zien dat er gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van problemen. Niet de zoveelste training waarbij alleen je aanwezigheid wordt verwacht, ik heb er echt iets aan gehad!” 

Kathy – docent – ROC Midden Nederland

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Blogs

Heropening van scholen: Jouw onderwijs?! | Blog

Heropening van scholen: Jouw onderwijs?! | Blog

Heropening van scholen: Jouw onderwijs?! Met de heropening van scholen verschijnen er allerlei tips over wat je als leerkracht wel en/of juist niet moet doen. Met veel interesse lees ik de tips en volg ik de discussies die hierdoor ontstaan. De tips zijn handig, maar...

Coachen op afstand: En dan ineens ben je docent en coach… | Blog

Coachen op afstand: En dan ineens ben je docent en coach… | Blog

Coachen op afstand: En dan ben je ineens docent en coach... Zoals veel docenten zul jij ook vast al voordelen zien in het lesgeven op afstand. Graag voeg ik er nog één aan toe: het begeleiden en coachen van leerlingen. In dit blog lees je wat deze vaardigheden precies...

De leukste thuiswerktips!

De leukste thuiswerktips!

De leukste thuiswerktips! We zijn nu een aantal weken met z’n allen thuis aan het werken. Voor de een best wel prettig, voor de ander een uitdaging. Het is in ieder geval een heel andere beleving dan met collega’s of leerlingen om je heen. De dagen lijken meer...

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.