Over September Onderwijs l Het trainingsbureau dat écht naar je luistert.
030 265 7658 September Onderwijs

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Het trainingsbureau dat écht naar je luistert

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met ruim 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. Klinkt ambitieus? Vinden wij ook, en dat is best spannend. Maar we geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Het begon toen oprichters Michiel, Maarten en Tom zelf op zoek waren naar begeleiding in hun ontwikkeling, tijdens hun studie switch. “Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar krijg ik energie van? Waar ga ik van kwispelen?” Hun passie bleek het stellen van die vragen. Aan zichzelf, en vooral aan anderen.

Nu, 10 jaar later, trainen en coachen ze docenten door heel Nederland, samen met een team van enthousiaste trainers. Door het stellen van vragen en écht te luisteren, is September altijd in staat om met praktische trainingen docenten te helpen bij hun ontwikkelsituatie. Zo draagt September bij aan mooier onderwijs. Met groeigeluk voor iedereen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar een praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Een trotse klant vertelt.

“Het was weer een hele fijne training! Veel tips en technieken waar je direct mee aan de slag kunt!  Mooie eye-openers en heel fijn om te zien dat er gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van problemen. Niet de zoveelste training waarbij alleen je aanwezigheid wordt verwacht, ik heb er echt iets aan gehad!” 

Kathy – docent – ROC Midden Nederland

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Blogs

Straatcultuur in de klas: hoe ga je daarmee om? deel 2 Blog

Straatcultuur in de klas: hoe ga je daarmee om? deel 2 Blog

Straatcultuur in de klas: hoe ga je daarmee om? Deel 2 Tijdens de lessen, maar ook daarbuiten, zal het je ongetwijfeld opvallen: de straatcultuur in de klas. Vooral scholen in de stad merken hier steeds vaker de negatieve gevolgen van. Kinderen en jongeren zien elkaar...

4 tips over het geven én ontvangen van feedback | Blog

4 tips over het geven én ontvangen van feedback | Blog

4 tips over het geven én ontvangen van feedback Het is misschien wel het lastigste onderdeel in de samenwerking: feedback geven. Je vindt het misschien wel moeilijk om die stille collega te zeggen wat je echt vindt, maar je wilt hem toch ook niet kwetsen? Daarnaast...

Onderwijsvernieuwing: 4 tips voor een frisse start! | Blog

Onderwijsvernieuwing: 4 tips voor een frisse start! | Blog

Onderwijsvernieuwing: 4 tips voor een frisse start! Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur! Dit is natuurlijk dé kans om jullie manier van onderwijzen eens kritisch onder de loep te nemen. Wat vond je vorig jaar bijvoorbeeld goed gaan, waar heb je twijfels bij...

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.