030 265 7658 September Onderwijs

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Een dagelijks portie groeigeluk. Voor iedereen.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Het trainingsbureau dat écht naar je luistert

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met 10 jaar ervaring in de onderwijssector. Ons hart gaat sneller kloppen van anderen helpen zich dagelijks te ontwikkelen. Klinkt ambitieus? Vinden wij ook, en dat is best spannend. Maar we geloven dat er een wereld valt te winnen in de manier waarop we in het onderwijs naar ontwikkeling kijken.

Het begon toen oprichters Michiel en Tom zelf op zoek waren naar begeleiding in hun ontwikkeling, tijdens hun studie switch. “Wat werkt voor mij? Hoe ontwikkel ik mezelf? Waar krijg ik energie van? Waar ga ik van kwispelen?” Hun passie bleek het stellen van die vragen. Aan zichzelf, en vooral aan anderen.

Nu, 10 jaar later, trainen en coachen ze docenten door heel Nederland, samen met een team van enthousiaste trainers. Door het stellen van vragen en écht te luisteren, is September altijd in staat om met praktische trainingen docenten te helpen bij hun ontwikkelsituatie. Zo draagt September bij aan mooier onderwijs. Met groeigeluk voor iedereen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar een praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Een trotse klant vertelt.

“Het was weer een hele fijne training! Veel tips en technieken waar je direct mee aan de slag kunt!  Mooie eye-openers en heel fijn om te zien dat er gedacht wordt in mogelijkheden in plaats van problemen. Niet de zoveelste training waarbij alleen je aanwezigheid wordt verwacht, ik heb er echt iets aan gehad!” 

Kathy – docent – ROC Midden Nederland

Werken bij September. 

Samen met het gezelligste team van Utrecht iedere dag gaan voor groeigeluk? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. 

September Blogs

Innovatief onderwijs kan niet zonder vernuft

Innovatief onderwijs kan niet zonder vernuft

Innovatief onderwijs kan niet zonder vernuft Roel, trainer bij September: “Echte onderwijzers zijn uitvinders, ze vernieuwen zichzelf en hun werk. Het zijn ontdekkingsreizigers die verwonderd kunnen raken en zelf ook kunnen verwonderen. Juist met die...

Scholing voor docenten? September: specialist in scholing

Scholing voor docenten? September: specialist in scholing

Scholing voor docenten? September: specialist in scholing Wij zijn September, specialist in scholing van docenten. We doen er alles aan om jou jezelf optimaal te laten ontwikkelen. We geven scholing voor docenten in heel Nederland.   Onze focus ligt op de ontwikkeling...

Loopbaanbegeleiding aan generatie Z

Loopbaanbegeleiding aan generatie Z

Loopbaanbegeleiding aan generatie Z Marie- Louise, trainer bij September: “Als trainer op het gebied van loopbaanoriëntatie- en begeleiding aan jongeren weet ik als geen ander dat jongeren van nu in een andere tijdsgeest leven. Alleen al dat wifi onder de eerste...

Hier werken we dagelijks aan groeigeluk.

Maar niet in het weekend.
Kom je langs voor een kop koffie en een mooi gesprek?

Je vindt ons aan Lucas Bolwerk 16, te Utrecht.