Leiderschap en management l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Leiderschap, management en visie.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Leiderschap, management en visie.

Goede leiders zijn in staat om anderen te stimuleren en inspireren.

Je bent als directeur, afdelingshoofd of docent ook een leider. Om jezelf of jouw team verder te ontwikkelen, hebben wij een scala aan cursussen. Zo leer je bij ons projectmatig werken, coachen en omgaan met weerstand.

Weten welke training het beste bij jouw wensen aansluit? Bekijk dan de onderstaande trainingen.

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Leiderschap en Management’:

Coachtraject toekomstig teamleider/coördinator

Wil je graag gerichte coaching on the job ontvangen om je door te ontwikkelen als teamleider? Wil jij jouw team écht in haar kracht zetten? Dan is het coachtraject voor teamleiders iets voor jou!

Persoonlijk leiderschap

Niet iedereen is een geboren leider, maar niet getreurd: leiderschap is te leren. Tijdens de cursus ‘Persoonlijk leiderschap’ brengen wij samen met jou je sterke punten en je valkuilen in beeld en ga jij aan deze valkuilen werken.

Coachend leidinggeven

Wil jij op een coachende manier leiding geven? Het oplossend vermogen van je collega’s verbeteren en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleren? Maak je een coachende houding eigen en vorm een sterker team.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Zelfsturend team

In een zelfsturend team stemmen collega’s onderling de werkzaamheden af. De leidinggevende staat op afstand. Ondanks veel voordelen is het vaak lastig om te laten slagen. Hoe krijg je een succesvol zelfsturend team?

Missie en visie ontwerpen

Scholen met een duidelijke visie en missie presteren beter dan organisaties die dat niet hebben. Een goede visie en missie geven het onderwijs richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers.

Curriculum ontwikkeling

Waar begin je als je het curriculum wilt vernieuwen? Om een leerplan te ontwikkelen, is het essentieel om vanuit je onderwijsvisie aan de slag te gaan.

Visie op toetsing en examinering

De kwaliteitsborging van schoolexaminering begint met een visie op toetsing en examinering. Maar hoe maak je keuzes in wat, hoe en hoeveel er wordt getoetst, met welke toetsvormen en welk doel én hoe de kwaliteit is?

Time management

Wil jij beter om leren gaan met stress? Ga aan de slag met concrete technieken om je tijd beter in te plannen. En creëer meer rust en ruimte op je werkplek.

Omgaan met kwalificatiedossiers

Wil je het onderwijs beter laten aansluiten op de wensen van het bedrijfsleven? In de cursus ‘Omgaan met kwalificatiedossiers’ krijg je meer houvast voor de (door)ontwikkeling van kwalificatiedossiers in het MBO.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!