fbpx

Trainingen voor je team

Reviews

Fijn dat ze handvaten gaf en we met de groep open gesprekken konden voeren. Uiterst praktisch deze bijeenkomst. Eigen inbreng werd gewaaardeerd. Fijne duidelijke training met open inbreng.

Mirjam

Leuke en leerzame opdrachten en energieke uitleg. Goede handvatten. Leuke training, aanrader.

Peter - docent

Leuke en goede training die praktisch toepasbaar is! Goede uitleg, leuke werkvormen en zet aan tot actieve participatie. Goede training! Zeker ook voor anderen aan te bevelen.

Marijn - docent

"Heel sterke cursusleider, super inspirerend en in een hoog tempo nieuwe werkvormen aangeboden. Als er vervolg in dit onderwerp zou bestaan wel, en als er op deze manier een cursus differentiëren zou bestaan, zou ik die ook willen volgen."

Hermen - docent

"Fijne gespreksleider, duidelijke informatie en kadert sommige punten goed af. Paar mooie praktische tips en voorbeelden gehad. Oefenvormen waren prettig om uit te voeren. Ik denk dat iedereen hier praktische tips uit kan halen (mits je er zelf voor openstaat)."

Floris - Coach

Ik neem veel mee uit de training, ik heb er veel aan gehad. Het was fijn om samen ervaringen te delen. Er kwam veel aan bod waar ik tegenaan loop. De trainer was heel flexibel en hielp ons met onze hulpvragen.

Latifa - Docent

De inhoud van de training was toegespitst op onze wensen en behoeften. De trainer heeft echt geluisterd naar onze wensen en behoeften.Tijdens de training was ze erg betrokken, enthousiast en begripvol. Ik houd September in gedachten voor eventuele toekomstige trainingen.

Dominique de Witte

Leuke, interactieve training waar je iets aan hebt. Goede, tastbare en bruikbare voorbeelden. Leuke, enthousiaste trainer, brengt het goed over.

Silvia

Ik heb het reuze naar mijn zin gehad en met meer zelfvertrouwen kan ik bepaalde dingen nu toepassen. De trainer deed het fantastisch en we hadden ook gelijk het gevoel dat we haar al jaren kenden. Het is mij uitstekend bevallen.

Bettina - toezichthouder

Alles van de training is goed te gebruiken in de praktijk en we kregen erg veel hulpmiddelen. De trainer is duidelijk, flexibel en erg vriendelijk. Hij kan ons docenten goed sturen, daar waar hij wil! Alleen maar lof.... prettig om in deze sfeer te leren!

Cyrillus - mentor

September Onderwijs is prima aangesloten op mijn verwachtingen en wensen. De trainer was helder, snel, oplossingsgericht, open, deskundig en had leuke werkvormen. Ik heb veel gesprekstechnieken al geleerd, maar nu toch ook weer wat kunnen meenemen.

Jeroen - schoolopleider

Deze training is een mooie aanvulling op mijn docentschap. De trainer zit goed in de lesstof, was goed voorbereid en betrokken. En had oog voor de individuele student.

Anna - docent