Rotterdamse Lerarenbeurs aanvragen - September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Hulp nodig bij je aanvraag van

de Rotterdamse lerarenbeurs?

Neem contact met ons op!

 

 

 

Gemiddelde beoordeling 8,9

Hulp nodig bij je

aanvraag van

de Rotterdamse lerarenbeurs?

We helpen je graag! 

 

 

Rotterdamse Lerarenbeurs

De gemeente Rotterdam wil goed onderwijs. Daarom investeren ze in leraren met een eigen subsidie, de Rotterdamse Lerarenbeurs. Ben je een leraar of schoolleider in Rotterdam en wil je vakinhoudelijk, didactisch- en/of pedagogisch kennis ontwikkelen? Vraag dan de Rotterdamse Lerarenbeurs aan!

Investeren in persoonlijke groei

Ben je een docent/schoolleider/onderwijsprofessional in Rotterdam? Dan stimuleert de gemeente Rotterdam jou om je te blijven ontwikkelen. Voor het schooljaar 2020-2021 kun je voor de gebruik maken van de Rotterdamse Lerarenbeurs van maximaal 1500 euro per persoon. Een unieke kans om te investeren in je persoonlijke groei!

Je kan deze beurs inzetten om cursussen te volgen zonder bijkomende kosten voor jou of jouw school. Alleen óf gezellig samen met een collega!

Ontvang subsidie voor burgerschap en werkdruk verminderen!

Wist je dat de subsidieregeling Rotterdams Onderwijsbeleid bijdraagt aan activiteiten rondom burgerschap, vermindering van het ervaren van werkdruk en begeleiding bij startende docenten? September Onderwijs geeft trainingen die precies aansluiten bij deze onderwerpen.

Bekijk ons complete cursusaanbod

Lachende deelnemers

Beurs aanvragen

Bevoegde leraren en schoolleiders die werken op een Rotterdamse school voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs (incl. speciaal onderwijs) en middelbaar beroepsonderwijs kunnen een Rotterdamse Lerarenbeurs aanvragen voor het schooljaar 2020-2021. De Rotterdamse Lerarenbeurs kan worden aangevraagd door een individuele leraar voor een persoonlijk ontwikkeltraject.

Vraag de Rotterdamse Lerarenbeurs aan! 

Je leidinggevende zorgt ervoor dat jouw aanvraag terecht komt bij jouw schoolbestuur, vve-, mbo of hbo-instelling. Vervolgens zorgt jouw bestuur of instelling ervoor dat jouw aanvraag bij de gemeente wordt ingediend. De aanvragen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen en toegekend tot het plafond van het subsidiebudget is bereikt. Zodra het gehele budget besteed is, geldt het op-is-op principe. Maar zolang het subsidieplafond niet bereikt is, kun je een aanvraag indienen.

Jouw leidinggevende heeft voor het aanvragen van de Rotterdamse Lerarenbeurs de volgende informatie nodig:

• De naam van de professionaliseringsactiviteit waarvoor je de beurs wilt gebruiken;
• De naam van de organisatie die deze activiteit aanbiedt;
• Overzicht van de kosten;
• Korte beschrijving hoe deze activiteit een bijdrage levert aan jouw ontwikkel doelen.

Hoe kan de Rotterdamse Lerarenbeurs worden ingezet?

Individuele leraren kunnen de beurs aanvragen voor bijvoorbeeld de volgende initiatieven:
• Het volgen van een leergang.
• Het volgen van een cursus/coachingstraject.
• Het starten van een onderzoeksproject of innovatietraject in de school.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Bekijk ons complete cursusaanbod

Hulp nodig bij je aanvraag?

Neem gerust contact met me op! Ik help je graag.

Tom Zomer

  tom@septemberonderwijs.nl
 06 4778 6344

Wij bieden de volgende cursussen aan in Rotterdam:

Leerlingen coachen

Wil je meer op een coachende manier lesgeven? En richt je je liever op wat al wél goed gaat? Nieuwe vaardigheden aan de hand van je eigen praktijkvoorbeelden.

Persoonlijke effectiviteit

Wil jij je kwaliteiten verder ontwikkelen? Wil jij doelmatiger te werk kunnen gaan en jouw invloed op de werkvloer uitbreiden? Leer je eigen kwaliteiten optimaal inzetten.

De leerling van nu

Hoe kun je als docent goed aansluiten op de leerling van nu? Je leert lessen en werkvormen waarmee je je leerlingen kunt meenemen en meer eigenaarschap kunt geven.

Tijdsefficiënt differentiëren

Wil je goed inspelen op de verschillen tussen leerlingen in de klas? Je leert differentiëren op een manier die voor jou zo efficiënt mogelijk is.  

Time management

Wil jij beter om leren gaan met stress? Ga aan de slag met concrete technieken om je tijd beter in te plannen. En creëer meer rust en ruimte op je werkplek.

Leerlingen motiveren

Hoe zorg jij voor intrinsiek gemotiveerde leerlingen? En hoe betrek je hen actief bij jouw les? Praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Differentiëren in de les

Hoe benut je optimaal de talenten van je leerlingen? En hoe differentieer je handig in instructie, snelheid en tijd? Haal het best uit je klas naar boven door betere technieken.

Burgerschap

Welke vaardigheden hebben jouw studenten nodig in onze huidige maatschappij? Hoe ga je om met burgerschap en diversiteit? Praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Differentiëren in de les

Hoe benut je optimaal de talenten van je leerlingen? En hoe differentieer je handig in instructie, snelheid en tijd? Haal het best uit je klas naar boven door betere technieken.

21st Century skills

Welke vaardigheden hebben jouw leerlingen meer nodig in onze huidige maatschappij? En hoe help je hen die effectief ontwikkelen? Maak de 21st century skills je eigen en help leerlingen groeien.

Eigenaarschap vergroten bij leerlingen

Wil jij het eigenaarschap van je leerlingen vergroten? Ontdek hoe jij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid creëert bij jouw leerlingen.