Subsidies l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Subsidies.

Subsidies.

Zijn de volgende subsidies interessant voor jou?

STAP-budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor het volgen van een cursus om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt.

Lees meer

Kort scholingstraject bevoegdheid (VO)

Werk je als leraar in het voortgezet onderwijs of wil je in die sector gaan werken? Als je daar niet de juiste bevoegdheid voor hebt, dan kun je een subsidie aanvragen om deze met een kort scholingstraject te halen. De Regeling subsidie korte scholingstrajecten VO wordt verlengd en kun je aanvragen t/m 15 oktober 2022.

Lees meer

Leerachterstand - Nationaal Programma Onderwijs (PO/VO/MBO)

Hebben scholieren/studenten op jouw school vanwege corona een leerachterstand opgelopen? Dan kun je binnenkort subsidie aanvragen om ze te ondersteunen via een leerachterstand/bijspijkertraject. Het kabinet komt met een Nationaal Programma Onderwijs. Hiervoor wordt in totaal 8,5 miljard euro geïnvesteerd. De maatregelen zijn gericht op herstel én ontwikkeling van het onderwijs. Op het inhalen én compenseren van vertraging. En op het ondersteunen van leerlingen en studenten in het onderwijs die het moeilijk hebben.

Lees meer

Specifieke uitkering ventilatie in scholen

Op 30 november werd de subsidieregeling voor ventilatie en verduurzaming op scholen gepubliceerd. Buiten de verplichte maatregelen aan de ventilatie en de monitoring van het binnenklimaat, worden er ook energiebesparende maatregelen als subsidiabel opgevoerd. Deze subsidie is een mooie kans voor scholen die graag willen verduurzamen, aanvragen kan vanaf 4 januari 2021.

Lees meer

Kwartiermakers Beroepsgroepvorming (VO)

Vanaf januari 2022 verleent de Tweede kamer financiële ondersteuning aan vervolgstappen richting uitbreiding van het Lerarencollectief met een afdeling voor het Voortgezet Onderwijs.

Lees meer

Wij helpen je graag!

Wil jij meer weten over een subsidie of heb jij hulp nodig bij je aanvraag? Wij helpen je graag! Ook denken we graag mee bij het op de juiste manier inzetten van de subsidie op jouw school.

Neem gerust contact! Bel 030 265 7658 of klik op onderstaande knop.