Praktijkgerichte coaching l Hoge beoordeling l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Persoonlijke groei door verdiepende gesprekken.

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Persoonlijke groei door verdiepende gesprekken.

De praktijkgerichte coaching September. 

Wij geloven dat geen mens hetzelfde is. Binnen teams of organisatie spelen dan ook altijd verschillende vraagstukken. Met individuele coaching helpen we elk individu groeien in zijn of haar ontwikkeling. En door deze aandacht voor het individu, groeit uiteindelijk het hele team.

Hoe pakken we een coachtraject aan?

Al onze coachtrajecten zijn op maat gemaakt. In het eerste gesprek gaan we in op jouw persoonlijke situatie. We bespreken waar je aan wilt werken, de verwachtingen van beide kanten en we bepalen samen onze werkwijze. We stellen doelen waaraan we in de in de persoonlijke coachgesprekken gaan werken en bepalen hoeveel gesprekken we nemen om je doelen te bereiken. Tijdens het traject evalueren we regelmatig of we nog op koers liggen. Het gehele traject staat jouw ontwikkelwens centraal. Het resultaat: Persoonlijke groei door verdiepende gesprekken.

Enkele voorbeeldthema’s

  • Wordt nóg beter in de cursusonderwerpen van September Onderwijs, zoals: Coachend lesgeven, Leerlingen motiveren en Effectief leiderschap
  • Hoe geef ik mijn loopbaan een boost?
  • Hoe leer ik effectief communiceren in mijn werkomgeving?
  • Hoe haal ik het meest uit mijn carrière in het onderwijs?
  • Hoe creëer ik de juiste “work-life balance”?
  • Hoe bouw ik aan betere relaties op in mijn werk?
  • In welke richting wil ik me ontwikkelen in mijn werk?

Staat jouw ontwikkelbehoefte hier niet tussen? Geen zorgen. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Goede kans dat we je toch kunnen helpen. Neem vooral contact met ons op. We geven graag antwoord op al je vragen.

Waar kan ik gecoacht worden?

Wij coachen in elk geval in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Omdat wij met coaches door heel het land werken is de kans groot dat de gesprekken bij jou in de buurt kunnen plaatsvinden. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Coachtraject in het kort

Ontwikkel je aan de hand van een speciaal voor jou op maat gemaakt traject

Praktijkgerichte persoonlijke begeleiding

Verdiep je in thema’s die voor jou belangrijk zijn

Realiseer snel persoonlijke groei

Voer gesprekken bij jou in de buurt

Investering: € 198,- per uur

Neem gerust contact met ons op!

Direct contact

Bel ons op 030 - 265 7658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 43124596
Stel je vraag per e-mail

De incompany trainingen van September. 

Bij September vinden we dat trainingen altijd praktisch en plezierig moeten zijn. ‘Plezierig’ volgt uit de werkvormen, ‘praktisch’ uit de inhoud. En die is juist voor iedereen anders. Het ene team heeft meer behoefte aan individuele coaching, het andere juist aan nieuwe lesmethodieken voor de hele groep. Daarom stellen wij in goed overleg maatprogramma’s samen op basis van ons bestaande aanbod. 

Hoe pakken we een incompany traject aan?

Elke school is uniek, heeft zijn eigen cultuur, doelstellingen en uitdagingen. Bij een incompany training vertalen we deze situatie naar een ontwikkeltraject op maat. We stellen samen je programma vast, zodat deze past bij de ontwikkelvragen van jouw team.

In een persoonlijk gesprek bij jou op school verkennen we je ontwikkelbehoefte en vraag. Het liefst halen we input op uit het hele team, door met een leerbehoefteformulier vragen te stellen over de uitdagingen en problemen uit hun praktijk. Zo brengen we in kaart hoe we samen het beste resultaat weten te bereiken.

Op basis van deze input stellen we een programma samen, gebaseerd op de cursussen en trainingen uit ons aanbod. Zo sluit het programma altijd goed aan op de wensen en behoefte van de school.

Wanneer je enthousiast bent over het programma is er de mogelijkheid om praktische wensen met betrekking tot de uitvoering door te geven. We plannen samen de training in op momenten die voor de school goed uitkomen. Zo sluiten we het intern programma samen in goed overleg.

Transfer en borging

Een traject is bij ons pas afgerond als concrete doelen zijn bereikt. Als het geleerde ook echt in de praktijk wordt toegepast en is gewaarborgd. Met minder zijn we niet tevreden.

Neem gerust contact met ons op!

Direct contact

Bel ons op 030 - 265 7658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 43124596
Stel je vraag per e-mail [email protected]

‘De coachingsgesprekken zijn écht gericht op jouw eigen situatie en je eigen problemen/uitdagingen.' - R.F. van Look

9

 

‘De trainster ging tijdens de bijeenkomsten, maar vooral ook bij de individuele gesprekken, erg in op situaties die speelden in de klas. Het was fijn dat hierin meegedacht werd zodat je meteen de volgende dag in de klas aan de slag kon gaan.’ - Lonneke

8

 

 

‘Ongemotiveerd en inspiratieloos ben ik de training binnen gestapt. Ik snakte naar nieuwe informatie, tips en inspiratie. Aan het einde van de training is dat zeker gelukt en nog veel meer: Ik heb er weer helemaal zin in!’ - Deborah

10

Coaching waar jij morgen mee verder kunt.

w

1. Uniek
Elke ontwikkelsituatie is uniek. Door vragen te stellen, brengen we samen die van jou in kaart.

2. Op maat
We passen het coachtraject altijd aan aan jouw wensen.

3. Praktisch
Met onze concrete oefeningen maken wij van theorie dagelijkse praktijk.

4. Plezierig 
We leren beter wanneer we iets leuk vinden. De coaching van September is plezierig als het kan, serieus wanneer het moet.

5. Aandacht voor jou
Luisteren vormt de basis. Bij September is er altijd aandacht voor het individu.

6. Groeigeluk
Wat je vandaag leert, kun je in de volgende dag toepassen. Mocht dit toch niet zo zijn, dan krijg je een lesbezoek met coachgesprek cadeau.