Teambeurs in Amsterdam voor persoonlijke groei l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Vraag de Amsterdamse teambeurs aan!

Vraag de Amsterdamse teambeurs aan!

Ben je docent of schoolleider in Amsterdam?

Dan stimuleert de gemeente Amsterdam jou en je team om je te blijven ontwikkelen. Voor het schooljaar 2020-2021 kun je gebruikmaken van de Amsterdamse teambeurs en verschillende subsidies.

Vraag de Amsterdamse Teambeurs aan!

Ben jij schoolleider en wil je jouw team laten groeien? Dan is de aanvraag van de Amsterdamse Teambeurs (max. €30.000 – 60.000 euro per school) een unieke kans om te investeren in de ontwikkeling van jouw team! September Onderwijs verzorgt praktijkgerichte ontwikkeltrajecten op maat die voor veel groeigeluk zorgen! We ondersteunen ook graag bij de aanvraag van de gemeente.

Ontvang subsidie voor directieondersteuning!

Ben jij directeur in het primair onderwijs? Dan kan je bij de gemeente Amsterdam een eenmalige subsidie aanvragen (max. € 10.000 euro) om ondersteuning te organiseren en zo je werkdruk te verlagen. September Onderwijs neemt graag werk van jou uit handen, zodat jij meer tijd hebt voor het primaire onderwijsproces. Ook hier ondersteunen we graag bij de aanvraag van de gemeente.

Ontvang subsidie voor ontwikkelkansen!

Werk je op een school met een risico op onderwijsachterstand? Vraag dan bij de gemeente Amsterdam de subsidie Kansenaanpak aan om de ontwikkelkansen te vergroten van jouw leerlingen. September Onderwijs kan jullie bijvoorbeeld helpen bij het vergroten van ouderbetrokkenheid. Ook hier ondersteunen we graag bij de aanvraag van de gemeente.

Ontvang subsidie voor MBO projectplannen!

Wil je met jouw onderwijs goed aansluiten op de leerling van nu? En hen goed voorbereiden op de toekomst? Wil je een sterker LOB-programma door gepersonaliseerd leren? Coachend lesgeven? Of werken met leerdoelen? In het voorjaar van 2020 is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor projecten in het schooljaar 2020-2021 gericht op Toekomstbestendig MBO en een optimale schoolloopbaan. 

Aanmelden of meer weten?
September Onderwijs helpt je graag bij de aanvraag van je beurs.
Bel Tom: (06) 4778 6344, of mail naar [email protected].

Neem gerust contact met ons op!

Direct contact

Bel ons op 030 - 265 7658
maandag t/m vrijdag 9 - 18 uur
Stuur ons een bericht
WhatsApp 06 - 43124596
Stel je vraag per e-mail

Wij bieden de volgende cursussen aan in Amsterdam:

Leerlingen coachen

Wil je meer op een coachende manier lesgeven? En richt je je liever op wat al wél goed gaat? Nieuwe vaardigheden aan de hand van je eigen praktijkvoorbeelden.

Differentiëren in de les

Hoe benut je optimaal de talenten van je leerlingen? En hoe differentieer je handig in instructie, snelheid en tijd? Haal het best uit je klas naar boven door betere technieken.

Burgerschap

Welke vaardigheden hebben jouw studenten nodig in onze huidige maatschappij? Hoe ga je om met burgerschap en diversiteit? Praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Eigenaarschap vergroten bij leerlingen

Wil jij het eigenaarschap van je leerlingen vergroten? Ontdek hoe jij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid creëert bij jouw leerlingen. 

Werkdruk verminderen

Heb je het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Wil je meer controle over je agenda en effectief om leren gaan met werkdruk? Praktische handvatten die je direct kan toepassen.

Succesvol samenwerken als team

Om alles uit jouw team te halen, moet je succesvol kunnen samenwerken. Maar hoe doe je dat nu écht? Leer effectiever te communiceren en vorm een sterker team.

Gepersonaliseerd leren

Wil jij de inzet van je leerlingen vergroten? Ze meer zelfvertrouwen geven door ze meer zelfstandig te laten werken? Ga aan de slag met gepersonaliseerd leren en haal het beste uit je leerlingen naar boven.

21st Century skills

Welke vaardigheden hebben jouw leerlingen meer nodig in onze huidige maatschappij? En hoe help je hen die effectief ontwikkelen? Maak de 21st century skills je eigen en help leerlingen groeien.

Leerlingen motiveren

Hoe zorg jij voor intrinsiek gemotiveerde leerlingen? En hoe betrek je hen actief bij jouw les? Praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!