030 265 7658 September Onderwijs

Vraag de Amsterdamse lerarenbeurs als team aan!

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Vraag de Amsterdamse lerarenbeurs als team aan!

Ben je docent of schoolleider in Amsterdam?

Dan stimuleert de gemeente Amsterdam jou en je team om je te blijven ontwikkelen. Voor het schooljaar 2018-2019 kun je gebruikmaken van de Amsterdamse lerarenbeurs.

Deelnemen met je hele team?

Je kunt de lerarenbeurs ook met je team inzetten voor een gezamenlijk doel. Zo kun je als team echt groeien! We sluiten de cursus en planning aan op de wensen en behoeften van jouw team en denken graag mee. Neem gerust contact met ons op om je vraag te bespreken.

Let op: laatste mogelijkheid
Wanneer je de beurs nog niet hebt ingezet is het schooljaar 2018-2019 het laatste jaar dat je gebruik kunt maken van de Amsterdamse lerarenbeurs van maximaal 2000 per persoon. We adviseren je daarom om dit jaar nog gebruik te maken van deze mogelijkheid.

Aanmelden of meer weten?
September Onderwijs helpt je graag bij de aanvraag van je beurs.
Bel Tom: (06) 4778 6344, of mail naar tom@septemberonderwijs.nl.

Wij bieden de volgende cursussen aan in Amsterdam:

Leerlingen coachen

Wil je meer op een coachende manier lesgeven? En richt je je liever op wat al wél goed gaat? Nieuwe vaardigheden aan de hand van je eigen praktijkvoorbeelden.

Leerlingen motiveren

Hoe zorg jij voor intrinsiek gemotiveerde leerlingen? En hoe betrek je hen actief bij jouw les? Praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Eigenaarschap vergroten bij leerlingen

Wil jij het eigenaarschap van je leerlingen vergroten? Ontdek hoe jij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid creëert bij jouw leerlingen. 

Werkdruk verminderen

Heb je het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Wil je meer controle over je agenda en effectief om leren gaan met werkdruk? Praktische handvatten die je direct kan toepassen.

21st Century skills

Welke vaardigheden hebben jouw leerlingen meer nodig in onze huidige maatschappij? En hoe help je hen die effectief ontwikkelen? Maak de 21st century skills je eigen en help leerlingen groeien.

Gepersonaliseerd leren

Wil jij de inzet van je leerlingen vergroten? Ze meer zelfvertrouwen geven door ze meer zelfstandig te laten werken? Ga aan de slag met gepersonaliseerd leren en haal het beste uit je leerlingen naar boven.

Burgerschap

Welke vaardigheden hebben jouw studenten nodig in onze huidige maatschappij? Hoe ga je om met burgerschap en diversiteit? Praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Differentiëren in de les

Hoe benut je optimaal de talenten van je leerlingen? En hoe differentieer je handig in instructie, snelheid en tijd? Haal het best uit je klas naar boven door betere technieken.

Succesvol samenwerken als team

Om alles uit jouw team te halen, moet je succesvol kunnen samenwerken. Maar hoe doe je dat nu écht? Leer effectiever te communiceren en vorm een sterker team.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!