Gemiddelde
beoordeling

8.9

Mentor als coach

In het kort

Wil jij een meer coachende rol aannemen als mentor? Kijk je graag naar wat er wel goed gaat en wil je je je leerlingen echt motiveren? Dan is de cursus ‘mentor als coach’ van September Onderwijs iets voor jou!

Voor wie

De cursus is bestemd voor docenten en mentoren die oplossingsgericht willen coachen en hun leerlingen coachend willen begeleiden. Tijdens de trainingsmiddagen en de individuele coachgesprekken deel je voorbeelden uit de praktijk en doe je praktische vaardigheden op. Je leert hoe je het beste uit je klas naar boven haalt. Met als opbrengst: betere resultaten en meer werkplezier!

De resultaten

Direct toepasbare coachstijlen en -technieken Actievere leerlingen en grotere motivatie Betere resultaten Meer werkplezier

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Vraag vrijblijvend een offerte of brochure aan

Benieuwd naar de ontwikkelmogelijkheden van jouw team? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. We nemen binnen 2 dagen contact met je op.

Op deze scholen bezorgden wij al groeigeluk

Gerelateerde trainingen