Tijd voor jezelf l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs
Gemiddelde beoordeling 8,9

Tijd voor jezelf.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Haal het beste uit jezelf naar boven.

Wil jij je kwaliteiten verder ontwikkelen? Wil jij doelmatiger te werk kunnen gaan en jouw invloed
op de werkvloer uitbreiden? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ’tijd voor jezelf’:

NLP

Wil jij effectiever leren communiceren? Je invloed vergroten en/of je persoonlijke doelstellingen behalen? Dan is de training NLP iets voor jou! NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtig middel om blijvende veranderingen in communicatie en gedrag waar te maken. 

Mindfulness en stressreductie

Heb jij ook veel aan je hoofd? Als docent heb je te maken met gevarieerde klassen, kritische ouders, uiteenlopende verslaglegging en hoge verwachtingen van de schoolleiding. In de cursus Mindfulness leer je meer te ontspannen in stressvolle situaties. De opbrengst: meer ruimte, rust en werkplezier!

Persoonlijke effectiviteit

Wil jij je kwaliteiten verder ontwikkelen? Wil jij doelmatiger te werk kunnen gaan en jouw invloed op de werkvloer uitbreiden? Dan is de cursus ‘Persoonlijke effectiviteit’ iets voor jou.

1 op 1 coachtraject

Wij geloven dat geen mens hetzelfde is. Binnen teams of organisatie spelen dan ook altijd verschillende vraagstukken. Met individuele coaching helpen we elk individu groeien in zijn of haar ontwikkeling. En door deze aandacht voor het individu, groeit uiteindelijk het hele team.

Time management

Te veel te doen, te weinig tijd: soms is 24 uur in een dag niet genoeg. Plannen is een vak apart en dat kan jij leren. Tijdens de incompany training ‘Time management’ leer jij de uren die je hebt goed te benutten, een goede werk-privé balans te creëren en prioriteiten te stellen. Zodat je alles uit je dag haalt, wat een hoop rust oplevert.

Lesbezoek

Feedback krijgen van een coach die jouw les bezoekt geeft je veel informatie. Doordat de ander jou aan het werk ziet en direct kan waarnemen wat het effect is van jouw handelen. Zo kun jij verder groeien!

Werkdruk verminderen

Heb je het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Een hoge werkdruk kan veel stress opleveren. Omgaan met stress is lastig; je laat jezelf snel overspoelen door werk. In de cursus ‘Werkdruk verminderen’ leer jij een stressvolle situatie tijdig te herkennen en handel je beter in een stressvolle periode.  

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!