Succesvol samenwerken in teams l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs
Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Een beter team.

Haal het beste in je team naar boven.

Hoe zorg je ervoor dat je team écht succesvol samenwerkt en alle mensen op hun plek zitten? En hoe creëer je bijvoorbeeld effectieve vergaderingen? In onze trainingen leer je niet alleen veel van ons, maar ook veel van elkaar. Zoals een echt team. 

Wil jij je samen met je team verder ontwikkelen? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig? 
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Een beter team’:

Succesvol samenwerken als team

Om alles uit jouw team te halen, moet je succesvol kunnen samenwerken. Maar hoe doe je dat nu écht? Leer effectiever te communiceren en vorm een sterker team.

Oplossingsgericht werken in het onderwijs

Willen jullie als team efficiënter leren samenwerken? Wil je haalbare en positieve doelen stellen en hier stapgewijs aan leren werken? Met oplossingsgericht werken haal je het beste uit je team naar boven.

Projectmanagement in het onderwijs

Binnen een school gebeurt er naast de lessen ontzettend veel. Docenten en teams zijn actief met verschillende onderwijsprojecten. In deze cursus leer je wat effectief projectmanagement hierin voor je kan betekenen.

Feedback geven en ontvangen

Wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen? En bijvoorbeeld effectiever worden in het geven en ontvangen van feedback? Ontdek nieuwe inzichten door te oefenen met praktijkvoorbeelden.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Teambuilding

Wil jij je collega’s beter leren kennen? Wil je een keer samen nieuwe kwaliteiten ontdekken in een andere omgeving? Dan is ‘Teambuilding’ een aanrader voor jouw team!

Human Dynamics

Wil jij beter om leren gaan met de verschillen binnen je team? Effectiever leren samenwerken? Maak op een effectieve manier kennis met Human Dynamics en vorm een sterker docententeam.

Effectief vergaderen

Een effectieve vergadering is gestructureerd en je haalt er resultaten uit. De tijd wordt goed benut en deelnemers letten goed op. Toch is zo’n vergadering neerzetten soms lastiger dan wordt gedacht.

Simulatiesessies voor procesverbetering

Loopt het niet soepel in jouw team? Maar weet je niet goed hoe dat te veranderen? Door het proces na te spelen met een simulatiesessie zie je effectief waar de verbeterpunten liggen.

Scrum in het onderwijs

Wil jij meer bereiken met jouw team? Samen aan gezamenlijke doelen werken? Leer efficiënter samen te werken, creëer een positieve werksfeer en boek betere resultaten!

Teamrollen

Hoe werkt jouw team optimaal samen? Er zijn verschillende teamrollen die vertegenwoordigd zijn in een team dat succesvol samenwerkt. Welke rol heb jij?

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!