030 265 7658 September Onderwijs

Vernieuwend onderwijs.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Vernieuwend onderwijs.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Een vernieuwende aanpak van lesgeven.

Nieuwsgierig naar nieuwe, verrassende manieren om les te geven? Sluit beter aan bij de leefwereld van je leerlingen, creëer betrokkenheid in de les en behaal betere resultaten. 

Klinkt dat goed? Bekijk dan eens onze onderstaande cursussen. 

Meer weten of hulp nodig? 
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar info@septemberonderwijs.nl.

Trainingen binnen de categorie ‘Vernieuwend onderwijs’:

21st Century skills

Welke vaardigheden hebben jouw leerlingen nodig om goed te functioneren in onze huidige maatschappij? En hoe help je hen deze te ontwikkelen? Maak jezelf de 21 century skills eigen en help leerlingen groeien.

Storytelling in je les

Wil jij weten hoe jij je leerlingen kan activeren en inspireren met een pakkend verhaal? Ontdek concrete technieken om de aandacht van leerlingen vast te houden. De opbrengst? Geïnspireerde leerlingen die met aandacht luisteren naar jouw verhaal!

Scrum in het onderwijs

Wil jij meer bereiken met jouw team? Samen aan gezamenlijke doelen werken? Leer efficiënter samen te werken, creëer een positieve werksfeer en boek betere resultaten!

Gepersonaliseerd leren

Wil jij de inzet van je leerlingen vergroten? Ze meer zelfvertrouwen geven door ze meer zelfstandig te laten werken? Ga aan de slag met gepersonaliseerd leren en haal het beste uit je leerlingen naar boven.

Oplossingsgericht werken in het onderwijs

Willen jullie als team efficiënter leren samenwerken? Wil je haalbare en positieve doelen stellen en hier stapgewijs aan leren werken? Met oplossingsgericht werken haal je het beste uit je team naar boven.

Effectief inzetten van social media

Hoe zet je sociale media effectief in ter ondersteuning van verschillende leeractiviteiten? Ga aan de slag met de technische snufjes van nu en maak interactieve lessen die beter aansluiten op de leefwereld van je leerlingen.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!