fbpx

Leerlingbegeleiding


✓Aandacht voor borging          ✓ 13+ jaar ervaring          ✓ CRKBO & NRTO gecertificeerd

Vraag vrijblijvend
een offerte aan


✓ Beoordeeld met een 8,9         
✓ 10+ jaar ervaring         
✓ CRKBO & NRTO gecertificeerd

Gemiddelde
beoordeling

8.9

Wat is leerlingbegeleiding?

September’s leerlingbegeleidingstraject biedt leerlingen de kans om hun eigen leervraag aan te pakken. Met een op maat gemaakt programma en krachtige individuele begeleiding helpen we hen hun executieve functies en metacognitieve vaardigheden te versterken. We slaan de handen ineen met scholen en leerlingen, bouwend op wat er al is. Onze aanpak draait om het ontdekken van sterke punten, het bieden van coachende begeleiding en het aanleren van toekomstgerichte studievaardigheden. Het resultaat? Een blijvende boost in schoolprestaties en een efficiëntere leeraanpak.

Blogs over leerlingbegeleiding

Op het KSH waren de resultaten na het leerlingbegeleidingtraject ontzettend positief; het zorgde voor goede examen uitslagen en blij gezichten. Anouk is zorgcoördinator en docent wiskunde op deze school en ze vertelt in deze blog over haar ervaring.

Ook op het Almere Buitenhout College had leerlingbegeleiding een positief effect. Een groep leerlingen uit MAVO3 had hulp nodig bij bijvoorbeeld motivate, faalangst en concentratie. Hafsa, leerlingcoördinator en docente Nederlands op deze school, vertelt hier hoe zij dit traject ervaarde. Benieuwd naar hoe één van de coaches op dit traject dit beleefd heeft? September Advies coach Joeri vertelt erover in deze blog.

Leerlingbegeleiding bij jou op school

Hebben jouw leerlingen wat extra ondersteuning nodig? Heb je interesse in ons bijspijkertraject? Neem dan contact op met September Advies voor coachende begeleiding via [email protected] of het formulier onderaan de pagina. Wil je meer weten over onze training “Coachend lesgeven” en andere coachingsmogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod op dat gebied.

Download de gratis brochure

Ga voor meer groeigeluk bij jou op school. Vraag onze brochure boordevol cursussen en trainingen aan.