fbpx

Trainingen

  • Onderwerpen

  • Thema

  • Voor wie

Ons trainingsaanbod

Bij September vinden we dat trainingen altijd praktisch en plezierig moeten zijn. ‘Plezierig’ volgt uit de werkvormen, ‘praktisch’ uit de inhoud. En die is juist voor iedereen anders. Het ene team heeft meer behoefte aan individuele coaching, het andere juist aan nieuwe lesmethodieken voor de hele groep. Daarom stellen wij in goed overleg maatprogramma’s samen op basis van ons bestaande aanbod.

Meest gekozen

Populair

Storytelling in de les

Wil jij weten hoe jij je leerlingen kan activeren en inspireren met een pakkend verhaal? Ontdek het in de incompany training ‘Storytelling in de les’!

Meest gekozen

Populair

Effectief Lesgeven

Tijdens de les wil je als leraar geen tijd verspillen. In deze cursus krijg je een duidelijk beeld van jouw prioriteiten en hoe je hierop inspeelt.

Meest gekozen

Populair

Straatcultuur in de klas

Hoe ga je om met straatcultuur binnen het klaslokaal? Als leraar zou je graag deze jongeren willen stimuleren, maar hoe pak je dit aan?

Meest gekozen

Populair

NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtig middel om blijvende veranderingen in communicatie en gedrag waar te maken.

Meest gekozen

Populair

Gamification

De cursus ‘Gamification’ is bestemd voor teams/scholen die willen leren wat gamification inhoudt, wat het oplevert in de les en hoe je het toepast.

Meest gekozen

Populair

Projectmanagement in het onderwijs

Docenten en teams zijn actief met verschillende onderwijsprojecten. In deze cursus leer je wat effectief projectmanagement hierin voor je kan betekenen.

Meest gekozen

Populair

Zelfsturend team

In een zelfsturend team stemmen collega’s onderling de werkzaamheden af. Hoe krijg je een succesvol zelfsturend team?

Meest gekozen

Populair

Studiekeuzetraining

Om de studiekeuze voor jouw leerlingen gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van een studiekeuzetraject van September Advies.

Meest gekozen

Populair

Ouderbetrokkenheid

Vind jij het belangrijk om ouders op een positieve manier bij het leerproces van hun kinderen te betrekken?

Meest gekozen

Populair

Projectmatig werken met leerlingen

Bij projectmatig werk je op een goede manier samen, waardoor doelen gemakkelijk worden behaald.

Meest gekozen

Populair

Meest gekozen

Klassenmanagement

Klassenmanagement is de manier waarop een docent zijn onderwijs organiseert. Hoe zorg je ervoor dat jouw klas een fijn klimaat heeft?

Meest gekozen

Populair

Lesbezoek

Doordat de ander jou aan het werk ziet en direct kan waarnemen wat het effect is van jouw handelen. Zo kun jij verder groeien!

Oeps, geen resultaten gevonden!

Niet kunnen vinden waar je naar zocht? Geen probleem, bij September leveren we ook maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Vind de cursus die bij jou past

Benieuwd hoe wij het programma naadloos aan kunnen laten sluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Of wil je meer informatie over deze, of andere incompany trainingen?

We helpen je graag!

Lees hoe 5000+ mensen al groeigeluk hebben ervaren

interactief en praktisch.

Esther

Heel inspirerend! Veel geleerd, hoe online lesgeven leuk en afwisselend kan zijn.

Celeste

Motiverende docent, een aantal toepasbare werkvormen voorbijgekomen en toegepast.

Sara

Praktische tips, uitleg over motivatie en verschillen daartussen bij verschillende niveaus.

Rianne