fbpx

Trainingen voor je team

  • Onderwerpen

  • Thema

  • Voor wie

Ons trainingsaanbod

Bij September vinden we dat trainingen altijd praktisch en plezierig moeten zijn. ‘Plezierig’ volgt uit de werkvormen, ‘praktisch’ uit de inhoud. En die is juist voor iedereen anders. Het ene team heeft meer behoefte aan individuele coaching, het andere juist aan nieuwe lesmethodieken voor de hele groep. Daarom stellen wij in goed overleg maatprogramma’s samen op basis van ons bestaande aanbod.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Missie en visie ontwerpen

Een goede visie en missie geven het onderwijs richting, het brengt focus aan en bindt medewerkers.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Coachtraject toekomstig teamleider/coördinator

Wil jij je studenten op een coachende manier online begeleiden en kijk je graag naar wat er wel goed gaat? Je leert hoe je hen echt kunt motiveren.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Teambuilding

Wil je een keer samen nieuwe kwaliteiten ontdekken in een andere omgeving? Dan is ‘Teambuilding’ een aanrader voor jouw team!

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Teamrollen

Er zijn verschillende teamrollen die vertegenwoordigd zijn in een team dat succesvol samenwerkt. Welke rol heb jij?

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Effectief vergaderen

Een effectieve vergadering is gestructureerd en je haalt er resultaten uit. Toch is zo’n vergadering neerzetten soms lastiger dan wordt gedacht.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Scrum in het onderwijs

Wil jij meer bereiken met jouw team? Dan is de incompany training ‘Scrum in het onderwijs’ iets voor jou!

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Human Dynamics

De theorie van Human Dynamics gaat uit van het feit dat iedereen beschikt over drie principes: het mentale, het emotionele en het fysieke.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Growth Mindset

Een growth mindset is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het draagt bij aan de motivatie van leerlingen, hun doorzettingsvermogen en creativiteit.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Leerdoeldenken

In de training leerdoeldenken leren docenten meer feedback te geven, de leerlingen te coachen op leerdoelen en te verbinden met formatief evalueren.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Gepersonaliseerd leren

Bij gepersonaliseerd leren bepaalt de leerling zelf hoe en in welk tempo hij of zij leert. Ook laten de leerlingen zien wat ze ervan hebben geleerd.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Meest gekozen

Eigenaarschap vergroten bij leerlingen

In deze cursus doe je praktische tips op voor het vergroten van het eigenaarschap bij leerlingen.

Meest gekozen

Populair

Basisvaardigheden

Projectmatig werken met leerlingen

Bij projectmatig werk je op een goede manier samen, waardoor doelen gemakkelijk worden behaald.

Oeps, geen resultaten gevonden!

Niet kunnen vinden waar je naar zocht? Geen probleem, bij September leveren we ook maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

Wij zijn September: een trainings- en coachingsbureau met ruim 13 jaar ervaring in de onderwijssector op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Vind de cursus die bij jou past

Benieuwd hoe wij het programma naadloos aan kunnen laten sluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Of wil je meer informatie over deze, of andere incompany trainingen?

We helpen je graag!

Lees hoe 5000+ mensen al groeigeluk hebben ervaren

Fijn dat ze handvaten gaf en we met de groep open gesprekken konden voeren. Uiterst praktisch deze bijeenkomst. Eigen inbreng werd gewaaardeerd. Fijne duidelijke training met open inbreng.

Mirjam

Leuke en leerzame opdrachten en energieke uitleg. Goede handvatten. Leuke training, aanrader.

Peter - docent

Leuke en goede training die praktisch toepasbaar is! Goede uitleg, leuke werkvormen en zet aan tot actieve participatie. Goede training! Zeker ook voor anderen aan te bevelen.

Marijn - docent

"Heel sterke cursusleider, super inspirerend en in een hoog tempo nieuwe werkvormen aangeboden. Als er vervolg in dit onderwerp zou bestaan wel, en als er op deze manier een cursus differentiëren zou bestaan, zou ik die ook willen volgen."

Hermen - docent