Trainingen

  • Onderwerpen

  • Thema

  • Voor wie

Ons trainingsaanbod

Bij September vinden we dat trainingen altijd praktisch en plezierig moeten zijn. ‘Plezierig’ volgt uit de werkvormen, ‘praktisch’ uit de inhoud. En die is juist voor iedereen anders. Het ene team heeft meer behoefte aan individuele coaching, het andere juist aan nieuwe lesmethodieken voor de hele groep. Daarom stellen wij in goed overleg maatprogramma’s samen op basis van ons bestaande aanbod.

Meest gekozen

Populair

Meest gekozen

Omgaan met lastig gedrag

In de cursus ‘Omgaan met lastig gedrag’ leer jij hoe je in een situatie waarbij de emoties hoog oplopen het beste kunt handelen.

Meest gekozen

Populair

Gepersonaliseerd leren

Bij gepersonaliseerd leren bepaalt de leerling zelf hoe en in welk tempo hij of zij leert. Ook laten de leerlingen zien wat ze ervan hebben geleerd.

Meest gekozen

Populair

Sollicitatietraining

Hebben jouw studenten geen idee hoe ze zich moeten voorbereiden op een sollicitatiegesprek voor hun stage?

Meest gekozen

Populair

Starten als leraar

Als startende leraar kom je al snel, naast alle leuke kanten, ook de lastige kanten van het vak tegen. ‘Waarom zijn leerlingen zo snel afgeleid?

Meest gekozen

Populair

Effectief vergaderen

Een effectieve vergadering is gestructureerd en je haalt er resultaten uit. Toch is zo’n vergadering neerzetten soms lastiger dan wordt gedacht.

Meest gekozen

Populair

Meest gekozen

Samenwerken met collega’s

Wanneer je zaken wilt veranderen en succesvol wilt samenwerken met verschillende collega’s. Hoe doe je dat efficiënt?

Meest gekozen

Populair

Leerdoeldenken

In de training leerdoeldenken leren docenten meer feedback te geven, de leerlingen te coachen op leerdoelen en te verbinden met formatief evalueren.

Meest gekozen

Populair

Studiekeuzetraining

Om de studiekeuze voor jouw leerlingen gemakkelijker te maken, kun je gebruik maken van een studiekeuzetraject van September Advies.

Meest gekozen

Populair

Leerstrategiëen

Leren is het verwerven van nieuwe kennis, vaardigheden en inzicht. Welke strategieën er zijn, welke daarvan bij jouw leerlingen passen en hoe je deze toepast

Meest gekozen

Populair

Projectmanagement in het onderwijs

Docenten en teams zijn actief met verschillende onderwijsprojecten. In deze cursus leer je wat effectief projectmanagement hierin voor je kan betekenen.

Meest gekozen

Populair

NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een krachtig middel om blijvende veranderingen in communicatie en gedrag waar te maken.

Meest gekozen

Populair

Meest gekozen

Mentor training

Hoe zorg je dat leerlingen zich prettig voelen ?Deze mentor training geeft je meer vertrouwen in jouw rol als mentor.

Oeps, geen resultaten gevonden!

Niet kunnen vinden waar je naar zocht? Geen probleem, bij September leveren we ook maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om contact op te nemen.

Ontwikkeling waar je morgen mee verder kunt.

September geeft trainingen en coaching op scholen door heel Nederland. Wij helpen jou of jouw team te ontwikkelen op een manier die past. Geen standaardopleiding, maar praktijkgerichte trainingen waar je morgen mee verder kunt. We richten ons daarbij vooral op alles dat al wél werkt: altijd een positieve benadering, met aandacht voor het individu.

Vind de cursus die bij jou past

Benieuwd hoe wij het programma naadloos aan kunnen laten sluiten op jullie leerdoelen en behoefte? Of wil je meer informatie over deze, of andere incompany trainingen?

We helpen je graag!

Lees hoe 5000+ mensen al groeigeluk hebben ervaren

interactief en praktisch.

Esther

Heel inspirerend! Veel geleerd, hoe online lesgeven leuk en afwisselend kan zijn.

Celeste

Motiverende docent, een aantal toepasbare werkvormen voorbijgekomen en toegepast.

Sara

Praktische tips, uitleg over motivatie en verschillen daartussen bij verschillende niveaus.

Rianne