Leiderschap en management l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Leiderschap en management.

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Leiderschap en management.

Goede leiders zijn in staat om anderen te stimuleren en inspireren.

Je bent als directeur, afdelingshoofd of docent ook een leider. Om jezelf of jouw team verder te ontwikkelen, hebben wij een scala aan cursussen. Zo leer je bij ons projectmatig werken, coachen en omgaan met weerstand.

Weten welke cursus het beste bij jouw wensen aansluit? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig?
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Leiderschap en management’:

Coachtraject schoolleider

Wil je graag gerichte coaching on the job ontvangen om je door te ontwikkelen als schoolleider? Wil jij jouw team écht in haar kracht zetten? Ga aan de slag met concrete handvatten en verdiep jouw rol als schoolleider.

Scrum in het onderwijs

Wil jij meer bereiken met jouw team? Samen aan gezamenlijke doelen werken? Leer efficiënter samen te werken, creëer een positieve werksfeer en boek betere resultaten!

Coachend leidinggeven

Wil jij op een coachende manier leiding geven? Het oplossend vermogen van je collega's verbeteren en hun persoonlijke ontwikkeling stimuleren? Maak je een coachende houding eigen en vorm een sterker team.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Feedback geven en ontvangen

Wil jij jouw vaardigheden verder ontwikkelen? En bijvoorbeeld effectiever worden in het geven en ontvangen van feedback? Ontdek nieuwe inzichten door te oefenen met praktijkvoorbeelden.

Succesvol samenwerken als team

Om alles uit jouw team te halen, moet je succesvol kunnen samenwerken. Maar hoe doe je dat nu écht? Leer effectiever te communiceren en vorm een sterker team.

Human Dynamics

Wil jij beter om leren gaan met de verschillen binnen je team? Effectiever leren samenwerken? Maak op een effectieve manier kennis met Human Dynamics en vorm een sterker docententeam.

Time management

Wil jij beter om leren gaan met stress? Ga aan de slag met concrete technieken om je tijd beter in te plannen. En creëer meer rust en ruimte op je werkplek.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!