Coaching in het onderwijs l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Coachen in het onderwijs. 

Gemiddelde beoordeling 8,9

Coachen in het onderwijs.

Gemiddelde beoordeling 8,9

Haal het beste in anderen naar boven.

Een goede coach vergroot het succes van anderen, kan goed omgaan met weerstand en haalt het beste in anderen naar boven. In het onderwijs zorg je er als coachende docent voor dat jij, je collega’s én je leerlingen met meer plezier betere resultaten zullen leveren.

Wil jij je ontwikkelen tot een effectieve en zelfverzekerde coach waar iedereen blij van wordt? Bekijk dan de onderstaande cursussen.

Meer weten of hulp nodig? 
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Coachen in het onderwijs’:

Leerlingen coachen

Wil je meer op een coachende manier lesgeven? En richt je je liever op wat al wél goed gaat? Ontdek nieuwe vaardigheden aan de hand van je eigen praktijkvoorbeelden.

Oplossingsgericht werken in het onderwijs

Willen jullie als team efficiënter leren samenwerken? Wil je haalbare en positieve doelen stellen en hier stapgewijs aan leren werken? Met oplossingsgericht werken haal je het beste uit je team naar boven.

Leerlingen coachen - verdiepende cursus

Wil jij je verder specialiseren in het coachend begeleiden van leerlingen? Breid je kennis en ervaring uit met deze verdiepende cursus.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Mentor training

Hoe zorg je dat leerlingen zich prettig voelen? En hoe ga je om met ouders en hun zorgvragen? Ontdek praktische handvatten voor meer vertrouwen in je rol als mentor.

Coachend lesgeven

Wil jij op een coachende manier lesgeven? Kijk je graag naar wat er wel goed gaat en wil je je je leerlingen echt motiveren? Dan is de incompany training 'Coachend lesgeven' van September Onderwijs iets voor jou!

Verdiepende mentor training

Heb je al ervaring opgebouwd als mentor, maar wil jij jouw leerlingen nóg beter begeleiden? Verdiep jouw rol als mentor en ga aan de slag met nieuwe, concrete begeleidingstechnieken. Met als resultaat: een versterkt mentoraat!

Beeldcoaching

Ben jij opzoek naar een effectieve manier om jezelf verder te ontwikkelen? Verbeter je pedagogisch handelen snel en blijvend. En leer nog beter te kijken en te luisteren naar je leerlingen.

Loopbaanbegeleiding voor decanen

Hoe begeleid je leerlingen optimaal bij hun profiel- of studiekeuze? Breid je expertise uit.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!