Effectief lesgeven en didactiek l Trainingen l September Onderwijs
030 265 7658 September Onderwijs

Effectief lesgeven en didactiek. 

Gemiddelde beoordeling 8,9
Gemiddelde beoordeling 8,9

Effectief lesgeven en didactiek. 

Als je effectief lesgeeft, creëer je betrokkenheid in de les, bied je voldoende instructie en begeleiding en kan je verschillende manieren van lesgeven toepassen.

Klinkt dat goed? Bekijk dan eens onze onderstaande cursussen. 

Meer weten of hulp nodig? 
Neem gerust contact met ons op! Bel (030) 265 7658 of mail naar [email protected].

Trainingen binnen de categorie ‘Effectief lesgeven en didactiek’:

Tijdsefficiënt differentiëren

Wil je goed inspelen op de verschillen tussen leerlingen in de klas? Je leert differentiëren op een manier die voor jou zo efficiënt mogelijk is.  

Differentiëren in de les

Hoe benut je optimaal de talenten van je leerlingen? En hoe differentieer je handig in instructie, snelheid en tijd? Haal het beste uit je klas naar boven door betere technieken.

Oplossingsgericht werken in het onderwijs

Willen jullie als team efficiënter leren samenwerken? Wil je haalbare en positieve doelen stellen en hier stapgewijs aan leren werken? Met oplossingsgericht werken haal je het beste uit je team naar boven.

Storytelling in je les

Wil jij weten hoe jij je leerlingen kan activeren en inspireren met een pakkend verhaal? Ontdek concrete technieken om de aandacht van leerlingen vast te houden. De opbrengst? Geïnspireerde leerlingen die met aandacht luisteren naar jouw verhaal!

Studievaardigheden begeleiden

Hoe help je leerlingen beter grip te krijgen op hun studieresultaten? En hoe zorg je ervoor dat ze beter leren studeren? Verbeter jouw begeleiding met deze cursus.

Samen groeien met jouw team?

Wij geven voor teams ook ontwikkeltrajecten op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Growth mindset

Hoe help je leerlingen meer vertrouwen te krijgen in hun eigen kunnen? En wil je beter begrijpen hoe dat de motivatie en prestaties verbetert? Leer een 'growth mindset' stimuleren bij je leerlingen.

Eigenaarschap vergroten bij leerlingen

Wil jij het eigenaarschap van je leerlingen vergroten? Ontdek hoe jij verantwoordelijkheid en zelfstandigheid creëert bij jouw leerlingen. 

Leerlingen motiveren

Hoe zorg jij voor intrinsiek gemotiveerde leerlingen? En hoe betrek je hen actief bij jouw les? Ontdek praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Time management

Wil jij beter om leren gaan met stress? Ga aan de slag met concrete technieken om je tijd beter in te plannen. En creëer meer rust en ruimte op je werkplek.

Activerende werkvormen voor bèta-docenten

Ben jij een bèta-docent en wil jij je leerlingen actiever betrekken bij de les? Activerende werkvormen helpen je hierbij. Door gebruik te maken van activerende werkvormen bevorder je een actieve leerhouding van je leerlingen en daarmee de leerpresentaties. Ontdek hoe jij slim gebruik kan maken van deze technieken!

Coachend lesgeven

Wil jij op een coachende manier lesgeven? Kijk je graag naar wat er wel goed gaat en wil je je je leerlingen echt motiveren? Dan is de incompany training 'Coachend lesgeven' van September Onderwijs iets voor jou!

Burgerschap

Welke vaardigheden hebben jouw studenten nodig in onze huidige maatschappij? Hoe ga je om met burgerschap en diversiteit? Ontdek praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Gepersonaliseerd leren

Wil jij de inzet van je leerlingen vergroten? Ze meer zelfvertrouwen geven door ze meer zelfstandig te laten werken? Ga aan de slag met gepersonaliseerd leren en haal het beste uit je leerlingen naar boven.

Staat jouw opleiding er niet bij of heb je hulp nodig met kiezen?

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!